Pohvalio sam se da sam pazario pre-order za 31e na ______ i upravo sam otvorio mail sa porukom i cd-key.Kad sam otvorio key video sam dve sifre(gore i dole)..ukucao sam prvo donju i pisalo je na steamu nesto kao `ova sifra se koristi od strane drugog korisnika ili je pre upotrebljivana`..tu sam se vec smorio,ali sam probao drugi key i sve je prepoznalo,igra se skida na steamu. E sada mene brine dal je to sve ok?!Dal postoji mogucnost da mi se nesto zezne sa steamom(za igricu i pare me zabole)?
Da napomenem da je sve to legalno i da sam kupio dosta igrica preko tog sajta i aktivirao na steamu(ali do sada nisam imao sl poruke) Da ne bude situacija kao sa far cry 4 ?
Ja sam cuo da se svaka igrica koja se instalira preko steam-a vezuje za account i da ne moze da se proda i sl. ,ali ovo mi bilo sumnjivo,pa reko da pitam?!Hvala.
Ma i Evolve, vredi mozda da se uzme ako bi igrao sa ortacima, a i to bi vremenom smorilo. A sam da uzmem da igram, jos pre bi mi izaslo iz volje, a i sama igra me ne privlaci toliko.
SP sam i pokušao, crashuje na ulasku u glavni meni...
:: Verovatno jer je CODEX. Pokusaj SP da igras. A za `online` tungle ili nesto slicno :: Ako je OK igra onda pukni 60 baksa :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.