na druzenju da ortacima pokazem novi the witcher 3 wild hunt gameplay i rekoh im jedva cekam za rodjendan 24 feb da igram a drugar ce na to pa buraz zar nisi vido da pise 19 maj :(
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA<
Adrenalin je pohrlio i radio čitavih jedanaest sekundi. A sad sam u razočarenju...i biću narednih pola sata. Uf Samo da odigram kraj serijala i bataljujem igre, majke mi.
obradujem se kao sto se odavno nisam obradovao za neku igru i onda vidim detaljnije.
No, Valve je veoma specificna firma, Lord Gaben odredjuje sta ce se publishovati i ne odgovaraju nikom iznad niti ih bilo ko tera da jure bilo kakav deadline. Osim gomile para koje zaradjuju na steamu, tu im je i dota 2 i TF 2. Mnogo im je isplativiji left 4 dead 3 koji je MP i koji ce da se prodaje mnogo vise od HL3 (zbog piraterije izmedju ostalog)
E sada, verujem da se HL3 razvija, samo sto ne moraju da zure i da budu pod bilo kakvim pritiskom. I verovatno ce biti odlicna igra, kako ispolirana sa tehnicke strane tako i sto se samog gameplay-a tice.
Ono sto mi deluje kao logican potez je da izbace HL3 mozda uz SteamOS kada izadje i bete. Ili da bude naslov koji ce da bude lansiran kada se omasove SteamBox-ovi ili kako ce se vec zvati valve-ove konzole.
Mada, opet kazem - valve je cudna firma i verovatno jedinstvena tako da moze da se desi da samo puste HL3 na steam bez ikakve najave sutra recimo.
tl.dr Lord Gaben-a zabole guzica za nas obicne smrtnike. :)
Crni Sky pa sta uradi, bacas kosku i lozis narod ovde. Pu! Sram te bilo! Bogami, igras se sa nasim emocijama samo tako. c c c
Kako sam samo pohrlio da kliknem na link sto pre, ma idi bre......! Koja nostalgija covece, kako je dobra igra. :( A bas sam skoro pomislio da bih mogao ponovo da obrnem dvojku, koju nisam 100 godina igrao, sve zajedno sa ep. 1 i 2. Ludilo koliko je mocna igra i uvuce te u pricu.
Evo za sve one, koji su planirali(a mozda ce tek sad) da ponovo odigraju dvojku i epizode, jedan odlican mod, koji daje totalno nove texture i filmske efekte ovoj fenomenalnoj igri. http://cinematicmod.com
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
Kad ste vec kod modova i ponovnog prelazenja HL dijelova, preporucujem Black Mesa, to je HL 1 Source Engine, dobro odradjena kopija orginala, nije kompletna, ali se skine mod... Vjerovatno su mnogi igrali, ali ima i onih koji nisu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.