Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Hehe. Na koznolama bagova ima jos vise. Ove danasnje igrice su cudo. Najsmesniji mi je sto se muce da igre prilagode 1080p, Sony za sad prednjaci i nekako uspevaju mada je na samoj granici dok XBoX One zaostaje.
Sto volim likove koje ovako vole da govore za PC a ne znaju da 99% konzolaza barem u Srbistanu za druge zemlje ne znam isto koriste pirate svi sem onih koji imaju PS4 a takvih je 1% ..
:: Ah da, posto 99% ljudi na PC-u koristi pirate onda crack,patch,fix,opet lag pa drop fps pa ........... :: ::
Ma sa piratima ili bez stalno imas zakrpe i za konzole. Ja se secam kad je izasao Assassin`s Creed, tad je bio popularan Sony 3, prakticno se tek pojavio. Ma igra imala bagova samo tako. Jedan update, pa drugi itd.
Ako neko zivi u ubedjenju da je sa konzolama gaming uzivanje odmah da mu kazem da je u zabludi pored svega sto nikad ne bih zrtvovao oskrnavljenu grafiku, nizu rezoluciju, nizak fps i ostale stvari zarad koncepta stavis i igras. Na to sve, moram svaki put da koristim gamepad za igre koje su stvorene za tastaturu i mis. Neka hvala.
Mozda ce ga biti, imaju ideje, koristice engine od gta5, dakle ne prave ga, niti su poceli. Ako i krenu da ga prave izacice tek za godinu ipo minimum...
E super, ionako sam planirao da preskocim ovu peticu, tako da cu odmah sesticu da instaliram. Ako moze neko neka sibne proverenu prodavnicu na mejl. :D
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: E super, ionako sam planirao da preskocim ovu peticu, tako da cu odmah sesticu da instaliram. Ako moze neko neka sibne proverenu prodavnicu na mejl. : :: :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: ASUS gtx 970 Stri :: SAMSUNG 250gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
Pa s*rem ti se na naziv teme procitaj bolje, R* kazu da imaju samo IDEJE ali ne i koncept same igre... Znaci brate kada ljudi ovako nalupaju nesto dodje mi da bacim peglu...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.