25 februara izlazi hd verzija jedne od najboljih igara svih vremena.... Ko je igrao davne 1999 dobro zna o cemu pricam. Uglavnom u kolekciju je ubacen i steam multyplayer !
Gledam i ne verujem da niko ziv ne odgovara na temu . Ova danasnja balavurdija ni ne zna sta je Homeworld :D . A to si skroz upravu...krenuli su redom izgleda
Sobzirom da nemaju ideja da naprave nesto da stvarno valja i da je optimizovano, bolje da rade remake starijih legendarnih igara, barem im je prodaja zagarantovana zbog nostalgije.
U pravu je Daum, to sma zapravo hteo da napisem, nego sam se zajebo.
Nego nisam ja igrao te stare igre jer nisam imao gde! Jedina konzola koju sam imao je Terminator, a na PS 1 i PS 2 sam igrao uglavnom fuzbal, Mortal Kombat, Driver, kad su mi mnoooogo kasnije kupili racunar sve te starije igre vise nisu bile aktuelne, a nisam ni znao kako da ih nabavim, pa sam kasnije sam to provalio, a ni tad me te igre nisu toliko privlacile vise sam se bavio drugim stvarima, a sad kako nemam sta toliko da radim zato ih igram vise nego ranije(ja sam sav obrnut :)...
Ako hocete ovakvu space strategiju igrajte SofSE, msm da je graficki lepse, i ima bas mnogo solarnih sistema, i malo manje ovog mikro menadzmenta, mada oce da zakoci kad ima bas preterano mnogo brodova, pare se maltene ne mogu skupiti toliko brzo koliko neprijatelj napada :D
A mene sada interesuje Dreadnought, videcu kad izadje kakva ce biti igra!
ne znas sta si propustio..sve sto danas ima vezano za svemir nastalo je od homeworld. To kad se pojavilo bilo je wow, sta je ovo . A sad da je igras ne verujem da ce ti biti ista spec zanimljiva ..Steta, jer je u pitanju remek delo.
HW je prica za sebe i jedna od retkih igara iz onog doba za koju mi nije bilo zao dati lovu...
Nisu mi bas u istom fazonu i ne bi mogao da ih poredim, i SofSE je dobra strategija ali nije kadar da bude stavljena u isti kos sa HomeWorld franshizom...
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Pre neki dan sam video najavu i odševio se. A pre par meseci sam pričao sa jednim prijateljem koji igra sve što se pojavi i pitao ga da li se pojavilo nešto nalik starom Homeworldu i zaključiči smo da nije. Baš mi treba tako nešto. Odigrao sam i jedinicu i dvojku i jedva čekam da probam ovaj rimejk.
Samo cekam ko ce biti taj bukvalista da se uhvati za taj detalj i da mi pomene neku igru iz 1941 . Alrade..bem te i to bez vazelina, eto sta je nastalo od elite.
:: :: Šta je onda nastalo od Elite :: :: :: sve sto danas ima vezano za svemir nastalo je od homeworld.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.