Pozz, Nestala tema gde sam izneo problem, pa evo opet da pitam Igra radi ok oko 10 minuta onda iskoci prozor gde pise low memory,(imam 8GB ram) pogledao sam u taskmgr i vidim da je skoro svih 8 zauzeto pitanje za clanove koji su uspeli da rese problem ima li neki patch ili update da se ovo zauzimanje rama malo redukuje? pa da odigram bez kresovanja igre
I meni to iskace mislio sam da je do sistema posto sam podesavao SSD pa reko dok neuzmem veci SSD necu je probati. Instaliran je zadnji patch 1.04.497. i nevredi. Kako kod vas radi?
Već sam odgovorio ali je tema obrisana, razlog linkovi ka pirateriji, ja nisam postavljao nikakve linkove a ako je neko i postavljao stajali su tamo više meseci pa se neko setio da nisu po pravilima. Nema veze. Ovako, igrica mi je lepo radila i sa 4, zatim sa 6 i na kraju sa 8GB rama tako da problem sigurno nije u tome. Verzija koju sam ja skinuo je ^^nosTEAM^^ i veličine je 13.6GB i ona radi odlično. Inače verzija je takođe 1.04.497.
nema sta da proveravas antivirus i ostale stvari, samo graficka podesavanja..imao sam isti problem dok nisam uzeo 16 giga rama ( ali sam namestio i da radi sa 8 giga )....
Ne mogu da se setim koja je tacno opcija, sve sam na max stavio i posle npr 20 min ili pola sata kreshuje zbog memorije..i onda sam spustio sa max na high ili medium..samo jedan slider dole i sve ok . Tako da probaj jednu po jednu opciju, npr senke prvo i videces
Smanji detalje, moja Dunja je odigrala igru sa 8 gb rama bez problema, ali ne na max detaljima. Inace proveri u pozadini sta ti sve radi i naravno sve pogasi sem igre.
Zahvalite se Alradu za brisanje teme od pre 6 meseci gde je bilo i saveta i trikova i podesavanja i svega sto je svima znacilo... A mogli su samo postovi sa linkovima da se obrisu i kraj, ali covek kupuje igre dok krade filmove i muziku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.