Čujem sa raznih strana da je igra epic govno, juče kad sam pročitao tu vest pogledao sam cene i bila je 8 evra, danas je skočila na 16. I dalje je neću kupiti jer sam batalio MMO-ove kompletno. Uglavnom kad god se pomene Elder Scrolls Online ljudi kažu da je bolje igrati Guild Wars 2...
I ja sam od drugara koji igra cuo da je polu sr*nje, kaze da je sad jos i praznjikavo. Jos kad je bila beta videlo se da je koncept malo bezveze, tj nista revolucionarno vec samo manje vise klasican mmo sa motivima Elder Scrolls-a.
prvo su naplacivali punom cenom `polu-proizvod` sa sve mesecnom pretplatom, sad moze da se kupi i naravno za taj novac ti ne daju nista, nego opet moras mesecnu pretplatu da bi dobijao DLC-e usrane koji verovatno nece da izlaze svaki mesec!! GAMAD
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.