Radi se o feministkinji koja ima ŽESTOK problem sa igricama koje svi igramo, tvrdi da se u svim tim igricama `žene pretvaraju u objekte`, da se perpetuiraju ideje o `bespomoćnim i beskorisnim ženama koje služe samo da bi ih muškarci spašavali` i da su `muškarci odgovorni za SVO nasilje`... Naravno, u skladu sa tim, želi da radikalno izmeni sve igrice koje igramo - prema feminističkim aršinima i shvatanju sveta, naravno.
Ne bih se slozio sa tobom da ona ima mali IQ... riba je zaradila 160.000 dolara za 5 kratkih video filmica. Ona tacno zna sta zeli da postigne, kome da se obrati, i kako to da uradi... dok sa druge strane... sramota me da saberem i uporedim koliko ja za moj IQ para zaradim godisnje :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.