Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
S.T.A.L.K.E.R.
STRANA 1 OD 1
pajsgudgud S.T.A.L.K.E.R. 13.10.2007. 15:58 T6007

status: user
broj poruka: 3741
Treba mi mala pomoc. Aj sad igra bas i nije najnovija ali stigao sam do izlaza iz laboratorije x16 i treba da izadjem kroz tajni tunel.Kako da nadjem je**ni ulaz u taj tunel vec dva dana se mucim ko crnac. Dosao sam do kraja vidim nastavak na mapi ali ne znam kako da prodjem tamo. Hvala unapred.
a sta ti ja znam...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mismi77 Skini walktrough 13.10.2007. 18:59 #30125

broj poruka: 105
Nađeš forum gde je neko već prešao igru i napisao kako se koji nivo prelazi. To ti rešava problem i sve probleme ubuduće. Pravi bezobrazluk je kad skineš save-ove za nivoe. Uostalom igra ime nekoliko mogućih završetaka, mene je recimo ubio WISH GRANTER u Èernobilu. Posle sam se vratio na prethodni nivo i jurim da ubijem Streloka... Još samo da ga nadjem... Pozz.
popovl nemoj plakati 13.10.2007. 20:28 #30129

broj poruka: 149
...sad kad ti budem rekao uplakaces se!

Gore gde i ubio onog sto i sjebava mozak,u boksovima sa desne strane ima rupa u podu.
Nastavak price ti je jasan...

Poz..

popovl nemoj plakati 13.10.2007. 20:28 #30130

broj poruka: 149
...sad kad ti budem rekao uplakaces se!

Gore gde i ubio onog sto i sjebava mozak,u boksovima sa desne strane ima rupa u podu.
Nastavak price ti je jasan...

Poz..

pajsgudgud hgdj 13.10.2007. 21:37 #30131

broj poruka: 3741
E hvala jos jednom. Ja sam gledao po zidovima, al po podu nisam. Rupe u ppodu mozes jos da vidis samo u autobusima gsp-a
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs