Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Koju igricu kupiti?????
STRANA 1 OD 1
AaAa Koju igricu kupiti????? 27.12.2014. 13:25 T59980

status: user
broj poruka: 661
Drustvo hocu da se pocastim sa nekom igricom za ove praznike,ali stvarno nisam pametan sta da uzmem?Konkretno mislim na Multyplayer pucacine :)
Gledam neke ponude na steamu i originu i hocu da uzmem nesto ali bojim se da cu da se zaje...(da je slabo igriva,prevazidjena,slaba popularnost i ls.).
Evo ovako..Dvoumim se da uzmem COD AW(45e) ili da uzmem BF4(10e)+Titanfall(20e)?
Razmisljao sam cak i neku drugu mp igru,ali ne znam sta je sada aktuelno(dobro za dat novac)?
COD AW mi je nekako bolji od BF4(brzi,laksi za igranje),ali kad bi uzimao BF4,onda bi i Titanfall zajedno(oko 30e sve).
Da dodam da su one na akciji ali sve je to standard edition(bez onih ostalih mapa,cuda,mu**),pa ne znam kolko se to jos igra?
Jedna od bitnijih stavri je to sto placam preko VISA kartice i ne znam dal mogu da kupujem igrice sa stranih sajtova(cija je valuta u $),posto je meni sve u evrima?A na nekim sajtovima imaju mnoogo dobre akcije?
Sta bi po vama bio pametan potez,sta uzeti i igrati onako sa zadovoljstvom :)?
Imam jos dosta pitanja,ali nek ovo bude za pocetak :).Hvala u naprede.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Koju igricu kupiti????? 27.12.2014. 13:52 #576299

broj poruka: 3730
http://www.kinguin.net/

Ovde ti je CoD mnogo jeftiniji ja sam ga platio 23 eura sad je jos manje...Inace igra je odlicna ko voli tu franshizu.Takodje sto me je odusevilo je Titan Fall isto odlicna igra neces pogresiti.
Takodje imas Counter Strike GO koji je klasika samo graficki bolji.

Sto se tice placanja Visa eletron ti igra ulogu i moras otvoriti nalog na Steamu za EU to jest nas... Isto vazi i za ORigin .

Na Steamu ljudi generalno kupuju stare naslove kad su na velikim snizenjima nove retko barem sa naseg podrucja,jer ako tamo kosta 45 eura a moze za 20 na drugom mestu sto bi davo pare ?

Origin ipak sa druge strane daje bolje popuste jer mrtav ladan da BF4 za 65% manju cenu ili Titan Fall za 50% kad sam ja naletao dok steam ako da 25% za CoD da pevas...

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Drustvo hocu da se pocastim sa nekom igricom za ove praznike,ali stvarno nisam pametan sta da uzmem?Konkretno mislim na Multyplayer pucacine :
:: Gledam neke ponude na steamu i originu i hocu da uzmem nesto ali bojim se da cu da se zaje...(da je slabo igriva,prevazidjena,slaba popularnost i ls.)
:: Evo ovako..Dvoumim se da uzmem COD AW(45e) ili da uzmem BF4(10e)+Titanfall(20e)
:: Razmisljao sam cak i neku drugu mp igru,ali ne znam sta je sada aktuelno(dobro za dat novac)
:: COD AW mi je nekako bolji od BF4(brzi,laksi za igranje),ali kad bi uzimao BF4,onda bi i Titanfall zajedno(oko 30e sve)
:: Da dodam da su one na akciji ali sve je to standard edition(bez onih ostalih mapa,cuda,mu**),pa ne znam kolko se to jos igra
:: Jedna od bitnijih stavri je to sto placam preko VISA kartice i ne znam dal mogu da kupujem igrice sa stranih sajtova(cija je valuta u $),posto je meni sve u evrima?A na nekim sajtovima imaju mnoogo dobre akcije
:: Sta bi po vama bio pametan potez,sta uzeti i igrati onako sa zadovoljstvom :)
:: Imam jos dosta pitanja,ali nek ovo bude za pocetak :).Hvala u naprede
::
Gare87 na tvom mestu 27.12.2014. 14:57 #576306

broj poruka: 4698
ja bih uzeo bf4+titan fall, jebes COD. Drugar recimo uzeo na Steam-u ceo VALVE paket za 10e :D a ja uzeo ceo paket sa Batman-om

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
WD1003FZEX 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

djokosrb 45e za Cod? 27.12.2014. 17:10 #576326

broj poruka: 6875
Pa platio bih to,svojevremeno,za cetvorku i Waw,eventulno MW2 i BO,ali ovo posle MW3(ukljucujuci i njega)............

Dete Partizana

Miskonius Kupi bre Bf3 sad je samo na Originu! 27.12.2014. 17:18 #576327

broj poruka: 4420

I ako hoces imas Premoumn sa 4 map pack za nekih 10-15 dolara i voozi.
Premda Bf3 nije susta perfekcija, Bf4 i COD-ovi su ti samo sitna boranija u poredenju s njom.
djokosrb re:Kupi bre Bf3 sad je samo na Originu! 27.12.2014. 17:33 #576328

broj poruka: 6875
Upravo to.Ima Bf3 nekih svojih gluposti,ali i dalje dobra igra.Konkretno mene posle evo preko 2 godine igranja trojke i dalje nervira kako su odradjeni snajperi.Onoliki bullet drop je stvarno smejurija.Assault rifles imaju manji drop,to je neki moj utisak.Cetvorku sam hteo da uzmem,ali oni to nikako(koliko vidim)da srede da radi normalno.

Dete Partizana

AaAa Auuu...ispisao sam sve u detalje i zahvalio se svima... 27.12.2014. 19:20 #576336

Ali nisam video da nisam ulogovan i sve mi je obrisano AAAAAAAAAAAA!
Mrzi me da opet kucam memoare :)
Ukratko...Hvala svima na predlozima,a najvise Dejzanu za sajt :)..
Odlucio sam da kupim COD AW za 20e i da se razvalim od igranja :)

P.S. samo da pitam..Kada kupim igru sa sajta,jel je samo skinem i instaliram,a cd key mi posalju u mailu ili je procedura drugacija?
Kupovao sam igrice na steamu i Originu,ali ove sa sajtova nisam?

AaAa @Dejzan 27.12.2014. 19:34 #576337

Jel bi mogao mali uput u sajt koji si mi preporucio..Vidim da ima neki buyer protection(0.70e) i jos neki likovi koji to preodaju za slicne ili skuplje pare...jel to kao neka aukcija ili ?!
Vidim da ima vise prodaja..npr steam gift offer i recomended?

Dejzan Re: Auuu...ispisao sam sve u detalje i zahvalio se svima... 28.12.2014. 02:05 #576375

Nema na cemu i drugi put.
Sto se tice procedure ide ovako
Napravis nalog,izaberes igru nebitno je da li je gift jer ces je aktivirati na svom nalogu.
Pri kupovini ti se nudi opcija bezbedne kupovine dodatnih 70 centi koliko se secam.Moja preporuka je da prihvatis to ako nista drugo ako krene po zlu(ja uzeo preko 10 igara tamo) vrsi se povracaj novca instatnt.
Dakle platis igru i cekas mail kad sve prodje kako treba na kinguin nalogu odes u my games ili kako se vec zove i nadjes igru i vidis serijski selektras pa add u steam . i to je to a ako je gift stavis samo mail (od steam naloga i to je to)on ce te pitati da li zelis da ti ode u gift sekciju ili ces je sebi aktivirati sebi aktivaras i kraj price.

Videces u pocetku deluje da je zajebano a u sustini je prosto.Inace svaka kupovina ti dodaje pare na tvoj racun na kinguinu jeste da je malo ali se nakupi da kasnije mozes dodati taj iznos ili za njega kupiti igru.
Sto se CoD tice neces se pokajati igra je mngo dobra .

nadam se da sam ti pomogo

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ali nisam video da nisam ulogovan i sve mi je obrisano AAAAAAAAAAAA
:: Mrzi me da opet kucam memoare :
:: Ukratko...Hvala svima na predlozima,a najvise Dejzanu za sajt :).
:: Odlucio sam da kupim COD AW za 20e i da se razvalim od igranja :
:: P.S. samo da pitam..Kada kupim igru sa sajta,jel je samo skinem i instaliram,a cd key mi posalju u mailu ili je procedura drugacija
:: Kupovao sam igrice na steamu i Originu,ali ove sa sajtova nisam
quna ... 28.12.2014. 10:49 #576392

broj poruka: 1637
Ako ti je do multiplayer puskaranja probaj ako vec nisi Ghost Recon, dzabe je ali je specijalci fazon, a ne vojni.
Pogledaj i ARMA3, to je vec ozbiljna sandbox igra sa bezbroj custom misija i modova, skoro pa simulacija kompletnog vojnog arsenala i mehanizacije, po meni vredi svaku paru jer otvara bezbroj mogucnosti za gameplay. Gameplay je spor i relativno komplikovan (zavisno od misije) pa se mozda nece svideti klasicnom COD igracu.

http://tiny.cc/My500px
i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @AaAa 28.12.2014. 12:15 #576397

broj poruka: 17093
Asasin krid juniti.

Cpu: FX 6300 @4 Ghz
Cooler:CM v8 GTS
GPU:GTX 970 Gigabyte WFx3 G1
Ram:10 Gb Kingston
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Keyboard: Logitech iluminated
Mouse:Mx 518+v7 bloody
Screen ViewSonic 27

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: ... 28.12.2014. 13:05 #576401

ArMa ne spada u kategoriju pucacina ni pod tackom razno.Lepo si reko ozbiljna igra nije to uzmes kalash i prskaj... ArMa je remek delo i trazi dosta od igraca.
BF i CoD su sa druge strane , mozga bez i za opustanje.To kao kad bi Myst poredio sa ostalim point&click avanturama...

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Ako ti je do multiplayer puskaranja probaj ako vec nisi Ghost Recon, dzabe je ali je specijalci fazon, a ne vojni
:: Pogledaj i ARMA3, to je vec ozbiljna sandbox igra sa bezbroj custom misija i modova, skoro pa simulacija kompletnog vojnog arsenala i mehanizacije, po meni vredi svaku paru jer otvara bezbroj mogucnosti za gameplay. Gameplay je spor i relativno komplikovan (zavisno od misije) pa se mozda nece svideti klasicnom COD igracu
:: http://tiny.cc/My500p
:: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7
Dejzan Re: @AaAa 28.12.2014. 13:05 #576402

kakve to veze ima sa pucacinom nije covek trazi zanr ozezi po muvi :)

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Asasin krid juniti
:: Cpu: FX 6300 @4 Ghz
:: Cooler:CM v8 GT
:: GPU:GTX 970 Gigabyte WFx3 G
:: Ram:10 Gb Kingsto
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Keyboard: Logitech iluminate
:: Mouse:Mx 518+v7 blood
:: Screen ViewSonic 2
AaAa Tnx :) 28.12.2014. 14:03 #576415

@Dejzan Skapirao sam proceduru skroz..u ponedeljak cu da uplatim pare na karticu i onda cu da pazarim :).
@quna Probao sam GR i iskreno meni se ne svidja(nekako mi monotono),Armu nikad nisam igrao,ali mislim da je preozbiljna za mene :)?
@Dexter013 hehe...kupio bi assassina ali je bagovit strasno(a i komp mi je slab za to)..ima da se nadje sada bas jeftino..ali dzaba kad je... :)
Trenutno hocu da kupim pucacinu,to mi je onako za `ubijanje` vremena,a i na to sam se bas nameracio...
Hvala na pomoci i predlozima :)

peki22 Re... 28.12.2014. 14:12 #576417

broj poruka: 2936
Imas jeftino i Medal of Honor: Warfighter.Imas dosta ludaka online.

M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100

Dejzan Re: Tnx :) 28.12.2014. 14:33 #576420

Drago mi je :) i da znas kad izadje igra ona kosta 40 eura posle mesec dana padne duplo tako sam ja pazario CoD .

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: @Dejzan Skapirao sam proceduru skroz..u ponedeljak cu da uplatim pare na karticu i onda cu da pazarim :)
:: @quna Probao sam GR i iskreno meni se ne svidja(nekako mi monotono),Armu nikad nisam igrao,ali mislim da je preozbiljna za mene :)
:: @Dexter013 hehe...kupio bi assassina ali je bagovit strasno(a i komp mi je slab za to)..ima da se nadje sada bas jeftino..ali dzaba kad je... :
:: Trenutno hocu da kupim pucacinu,to mi je onako za `ubijanje` vremena,a i na to sam se bas nameracio..
:: Hvala na pomoci i predlozima :
quna Re: Re: ... 28.12.2014. 15:46 #576424

broj poruka: 1637
Osim sto se uglavnom puca, iz prvog lica, FPS - First person (arma? da.) shooter (arma? da.) to sto je pored toga i kao simulacija i sandbox i sta jos ne, ne menja tu cinjenicu. Ne glumi sveznalicu `ispravljajuci` me jer ja kad se javim za nesto na ovaj forum mozes da budes 99% siguran da je to zato poznajem materiju o kojoj pricam i ne treba mi forumski zabavljac da mi trazi dlaku po jajima, to sto tebi sve mora da se nacrta (kao na primer da je Caddy transportno vozilo, sto ne umanjuje cinjenicu da ga pravi VW i da ga vozim svaki drugi dan pa prilicno dobro znam sta je i kakav je) ne znaci da je isto potrebno i OP-u kome sam dao predlog za igre.
Dakle jos jednom, obidji moje postove u cilju da ne bi ispadao naivan u forumskom drustvu, da ne kazem nesto drugo.

@AaAa slobodno probaj Armu (pre kupovine) mozda ti legne, greota je neprobati takvu igru.

http://tiny.cc/My500px
i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7

:: ArMa ne spada u kategoriju pucacina ni pod tackom razno.Lepo si reko ozbiljna igra nije to uzmes kalash i prskaj... ArMa je remek delo i trazi dosta od igraca
:: BF i CoD su sa druge strane , mozga bez i za opustanje.To kao kad bi Myst poredio sa ostalim point&click avanturama..
:: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: LC power Archangle 850 W
:: :: Ako ti je do multiplayer puskaranja probaj ako vec nisi Ghost Recon, dzabe je ali je specijalci fazon, a ne vojni
:: :: Pogledaj i ARMA3, to je vec ozbiljna sandbox igra sa bezbroj custom misija i modova, skoro pa simulacija kompletnog vojnog arsenala i mehanizacije, po meni vredi svaku paru jer otvara bezbroj mogucnosti za gameplay. Gameplay je spor i relativno komplikovan (zavisno od misije) pa se mozda nece svideti klasicnom COD igracu
:: ::
:: :: http://tiny.cc/My500p
:: :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Re: Re: ... 28.12.2014. 17:30 #576440

Ko tebe ista pita ? predlazes igru koja NEMA VEZE sa ostalim relax pucacinama ...
Covek pita jedno ti govoris drugo ako vec nisi u stanju da mu predlozis od zadatih naslova bolje cuti.
Pominjes VW Caddy kakve on ima veze sa temom ? alo drzi se teme sine

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Osim sto se uglavnom puca, iz prvog lica, FPS - First person (arma? da.) shooter (arma? da.) to sto je pored toga i kao simulacija i sandbox i sta jos ne, ne menja tu cinjenicu. Ne glumi sveznalicu `ispravljajuci` me jer ja kad se javim za nesto na ovaj forum mozes da budes 99% siguran da je to zato poznajem materiju o kojoj pricam i ne treba mi forumski zabavljac da mi trazi dlaku po jajima, to sto tebi sve mora da se nacrta (kao na primer da je Caddy transportno vozilo, sto ne umanjuje cinjenicu da ga pravi VW i da ga vozim svaki drugi dan pa prilicno dobro znam sta je i kakav je) ne znaci da je isto potrebno i OP-u kome sam dao predlog za igre
:: Dakle jos jednom, obidji moje postove u cilju da ne bi ispadao naivan u forumskom drustvu, da ne kazem nesto drugo.
:: @AaAa slobodno probaj Armu (pre kupovine) mozda ti legne, greota je neprobati takvu igru.
:: http://tiny.cc/My500p
:: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7
:: :: ArMa ne spada u kategoriju pucacina ni pod tackom razno.Lepo si reko ozbiljna igra nije to uzmes kalash i prskaj... ArMa je remek delo i trazi dosta od igraca
:: :: BF i CoD su sa druge strane , mozga bez i za opustanje.To kao kad bi Myst poredio sa ostalim point&click avanturama..
:: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21
:: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6
:: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O
:: :: SSD 128 Samsung Evo Pr
:: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh
:: :: LC power Archangle 850 W
:: :: :: Ako ti je do multiplayer puskaranja probaj ako vec nisi Ghost Recon, dzabe je ali je specijalci fazon, a ne vojni
:: :: :: Pogledaj i ARMA3, to je vec ozbiljna sandbox igra sa bezbroj custom misija i modova, skoro pa simulacija kompletnog vojnog arsenala i mehanizacije, po meni vredi svaku paru jer otvara bezbroj mogucnosti za gameplay. Gameplay je spor i relativno komplikovan (zavisno od misije) pa se mozda nece svideti klasicnom COD igracu
:: :: ::
:: :: :: http://tiny.cc/My500p
:: :: :: i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7
tonce ... 28.12.2014. 18:51 #576455

broj poruka: 411
Koji su sajtovi najbolji/najpovoljniji za kupovinu igara,ne vezano sto je sada Nova godina i veliki popusti,nego generalno koji ? :)
Ja imam naloge na Origin i Steam kao dosta ljudi ovde .)

i5 2320 3.0MHz
Gigabyte GA-Z77M-D3H
DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600
MSI 7850 Twin Frozr III
Cooler Master 332 Elite
Logitech X-230
Philips 22`

Dejzan Re: ... 28.12.2014. 20:14 #576469

Steam ,Origin,Uplay,Battle net to su glavni prodavci.Kad su popusti starijih naslova ,paketa tipa Valve pack,Tombraider pack itd se itekako isplate na Steamu i na ostalima.
Kad hoces da kupis igru a da ne puknes 60 eura imas opciju kinguien i slicne sajtove.
Licno sam pazario CoD advanced Warfer za 22 eura dok je na Steamu 60...
Sve zavisi sta ti treba i koliko para imas.

SSD 128 Samsung Evo Pro
LC power Archangle 850 W

:: Koji su sajtovi najbolji/najpovoljniji za kupovinu igara,ne vezano sto je sada Nova godina i veliki popusti,nego generalno koji ? :
:: Ja imam naloge na Origin i Steam kao dosta ljudi ovde .
:: i5 2320 3.0MHz
:: Gigabyte GA-Z77M-D3H
:: DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600
:: MSI 7850 Twin Frozr III
:: Cooler Master 332 Elite
:: Logitech X-230
:: Philips 22`
AndRey A mozes.. 28.12.2014. 22:29 #576490

broj poruka: 324
Mozes i kupiti igrice za jedno 100 evra, sa Steam-a, Origina, G2A: http://bit.ly/1D1MJsY, G2A je vrhunski sajt, a sad su nenormalni popusti, pogledaj. I onda posle kad se vrate cene na staro, do februara, prodas sve to i imas 300% ROI :D
AaAa E sad su me bacili u razmisljanje?! 29.12.2014. 17:32 #576554

http://postimg.org/image/6bt0sznkj/ Upravo sam kupio COD AW za 29e od GAME2PLAY.net
a ima i skupljih ponuda...
E sada,ja sam sve to odradio,kupio i na mejlu mi je stigla samo poruka da je sve uspesno odradjeno uz neki order broj...

P.S. evo dok ovo kucam stigao mi je drugi mail i odradio sam sve i ubacio u library :)
Sad samo da skinem 40GB :)..Hvala jos jednom :)

AaAa Postavljao sam pitanje u vezi kupovine..a sada u vezi prodaje. 03.01.2015. 11:40 #576994

Kupio sam par igrica preko onih sajtova sto ste mi predlozili(uglavnom Dejzanov predlog)
Kupio sam COD AW za 29e i nisam pogresio...extra je :)
E sada bi hteo da pitam..kako da prodam neke igrice preko Kingu*** ili steama i kako se odredjuje cena istih?Ne planiram to sada,nego kad se dobro izigram :).

Miskonius Re: Postavljao sam pitanje u vezi kupovine..a sada u vezi prodaje. 03.01.2015. 16:16 #577010

broj poruka: 4420

Ne mozes da prodas igru kas se jednom veze za tvoj nalog.
Mozes da probas da prodas ceo nalog sa svim igrama ali pojedinacnu igru koju si aktivira na tom nalogu-NE.
Ako hoces da pratis najpovoljnije cene prati ovaj sajt:

http://isthereanydeal.com/

:: Kupio sam par igrica preko onih sajtova sto ste mi predlozili(uglavnom Dejzanov predlog
:: Kupio sam COD AW za 29e i nisam pogresio...extra je :
:: E sada bi hteo da pitam..kako da prodam neke igrice preko Kingu*** ili steama i kako se odredjuje cena istih?Ne planiram to sada,nego kad se dobro izigram :)
AaAa Znaci tako funkcionise. 03.01.2015. 16:25 #577012

Odna cu bas da se izigram :).Mislio sam kad predjem neki naslov ili mi postane dosadan da mogu da ga prodam,ali posto ne moze,onda ce da mi ostanu za kolekciju :).
To je znaci fora da se kupi igrica i da se ne `odpakuje` nego se preproda..ako sam dobro skapirao?!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs