Igrica tera usporeno nekih 5 minuta i onda je sve ok. Imam Win 7 32 bit Procesor: Intel (R) Pentium (R) 4 CPU 2.80Ghz (2 CPUs) , ~2.8 GHz Ram: 2 gb ddr2. Graficka: Nvidia Geforce 9600 GT Svez windows ubacen i baguje, sve je stavljeno na low, rezolucija 800x600. Dok je na XP-u radilo na medium, bez seckanja.
Takodje sam primetio da kada stavim V-sync `Off` baguje konstantno 2 sata, na `On` 5 min baguje i onda radi normalno. Mozda ce neko reci `Izdrzi tih 5 min, ako ti se igrica toliko svidja`. ali meni smeta.
Turi ti nazad XP, nije ti ta mašina za Win7. Možda te baš količina RAM-a zeza jer win7 guta daleko više od XP-a. Nemam neki drugi savet da ti dam... Probaj možda i 2k14 pre nego se vratiš na XP, ista je zahtevnost kao i 2k13 a možda ti bude dobro radio na Win7. A recimo 2k15 nemoj ni da pomišljš, prezahtevan je.
premalo RAM memorije imas za tu igru sa tim sistemom, a i taj cpu(pentium 4 jebote) je dobar za u kotao da se podlozi :) graficka mozda izdrzi 2k13, posto vidim recommended 5570 gt530. a ako ti je ta 9600gt ddr2 ebo si chichka :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.