Elite Dangerous, igra li neko betu trenutno? Takođe, da li može da mi preporuči da li će miš i tastatura da vrše posao ili je brutalna prema korisnicima koji nemaju HOTAS konfiguraciju? Čupam konfliktne informacije o korisnosti, pa ne znam kako ću se provesti.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb WD black 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp U2412M
...probao sam Betu pre mozda nekih 3-4 meseca, igra me odusevila. Koristim tastaturu i mis i mislim da moze da se igra solidno, naravno neki joystick bi i te kako pomogao u sim space igri. Takodje sam pladgeovao Star Citizen, ali... planiram u skorije vreme da uzmem Elite Dangerous definitivno...
Sve preporuke za one koji vole space sim :)
Pozz...
Ako je igriva sa mišem i tastaturom, ne bih se isprsio za neki jeftin džojstik, a X52 mi je malo skup trenutno (kraj godine). I ja sam dodao Star Citizen, ali će Elita fino da posluži narednih godinu i po dok SC ne bude u punoj snazi.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp U2412M
Za početak ću sa Xbox 360 wireless gamepadom da je pikam pošto vidim da radi savršeno ali ću da uzmem X52 sigurno. Imao sam jedno vreme pozajmljen X52 Pro i mogu samo da zamislim koliko je dobar u Elite-u...
Za one koji ne bi 120+ da daju na Joystick dobro rešenje je Thrustmaster T.Flight Hotas X za 50 evra http://bit.ly/132u0kX
Ima testova na youtube-u sa njim, dobar je za početak i odvaja mu se thrust od joysticka
Kad izadje zvanično trčim do drugara da ga probam na Oculusu :)
Oculus je već druga liga, samo mislim da će biti malo zeznuto raditi po tastaturi sa time na glavi. (komunikacija kucanjem i slične komande koje nisu na džojstiku)
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp U2412M
Naravno, kao neko ko je pikao elite na c64 a kasnije frontier na amigi jedva cekam da izadje. Ali pre nego sto dam krvavo zaradjeni novac, sacekacu sedmicu-dve da se slegne prasina i vidim neke objektivne review-e pa tek ako ispuni ocekivanja eto i mene. Mada sam uveren da DB nece napraviti neku svinjariju.
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
...gde ti je taj drug? ...kako je nabavio Oculus :) Hocu i ja da uzmem jedan...
Pozz...
:: Za početak ću sa Xbox 360 wireless gamepadom da je pikam pošto vidim da radi savršeno ali ću da uzmem X52 sigurno. Imao sam jedno vreme pozajmljen X52 Pro i mogu samo da zamislim koliko je dobar u Elite-u.. :: :: Za one koji ne bi 120+ da daju na Joystick dobro rešenje je Thrustmaster T.Flight Hotas X za 50 evra http://bit.ly/132u0k :: :: Ima testova na youtube-u sa njim, dobar je za početak i odvaja mu se thrust od joystick :: :: Kad izadje zvanično trčim do drugara da ga probam na Oculusu :)
Ja ga preorderovah, pa šta Bog da, valjda neće da ga usvinje. Gre`ota bi bila. Sad je pitanje koliko će biti teško igrati dok se ne domognem džojstika. Ne bih voleo da gratis dobijem i metu iscrtanu na brodu sa `pucaj ovde, ne može da makne` neonskim znakom xD
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb WD black 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define R2 black pearl Altec Lansing MX-5021 Dell UltraSharp U2412M
Nisam ni pitao kako je nabavio, developer je pa možda tako. Generalno imaš da ih nadješ na Ebayu ali topla preporuka da ne bacaš 350$ još pošto 1080p displej nije baš idealan za takvu blizinu i bolje je čekati retail sledeće godine koji će imati 2K displej.
@cvelle, pogledaj onaj Thrustmaster za 50 evra, završavaće ti posao... :: ...gde ti je taj drug? ...kako je nabavio Oculus :) Hocu i ja da uzmem jedan.. :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD R9 280 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 1x 120GB SS :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750T :: :: :: Za početak ću sa Xbox 360 wireless gamepadom da je pikam pošto vidim da radi savršeno ali ću da uzmem X52 sigurno. Imao sam jedno vreme pozajmljen X52 Pro i mogu samo da zamislim koliko je dobar u Elite-u.. :: :: :: :: Za one koji ne bi 120+ da daju na Joystick dobro rešenje je Thrustmaster T.Flight Hotas X za 50 evra http://bit.ly/132u0k :: :: :: :: Ima testova na youtube-u sa njim, dobar je za početak i odvaja mu se thrust od joystick :: :: :: :: Kad izadje zvanično trčim do drugara da ga probam na Oculusu :)
Ček polako da se osposobimo za letenje prvo i ustanovimo pravila o količini alkohola dozvoljenoj za vreme leta u formaciji.. xD
ja sam zadovoljan sa misem i tastaturom,kapiram da je bolji dozivljaj sa sa nekom palicom:)........mada moze palica i da se zamota:) Bila bi to smesna formacija...
...ma da, i ja sam cuo da treba da izadje ustvari 2.5k :) valjda ce vredeti necemu. Jos samo da vidim dal ovi Omega driveri rade na R9 280x i bice superiska...
Pozz...
:: Nisam ni pitao kako je nabavio, developer je pa možda tako. Generalno imaš da ih nadješ na Ebayu ali topla preporuka da ne bacaš 350$ još pošto 1080p displej nije baš idealan za takvu blizinu i bolje je čekati retail sledeće godine koji će imati 2K displej :: :: @cvelle, pogledaj onaj Thrustmaster za 50 evra, završavaće ti posao.. :: :: ...gde ti je taj drug? ...kako je nabavio Oculus :) Hocu i ja da uzmem jedan.. :: :: :: :: Pozz.. :: :: :: :: __________________________ :: :: :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: :: :: AMD FX-8350 B :: :: MSI 970A-G4 :: :: AMD R9 280 :: :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: :: 1x 120GB SS :: :: 1x 750GB SATA I :: :: 1x 3TB SATA II :: :: Corsair 750T :: :: :: :: :: Za početak ću sa Xbox 360 wireless gamepadom da je pikam pošto vidim da radi savršeno ali ću da uzmem X52 sigurno. Imao sam jedno vreme pozajmljen X52 Pro i mogu samo da zamislim koliko je dobar u Elite-u.. :: :: :: :: :: :: Za one koji ne bi 120+ da daju na Joystick dobro rešenje je Thrustmaster T.Flight Hotas X za 50 evra http://bit.ly/132u0k :: :: :: :: :: :: Ima testova na youtube-u sa njim, dobar je za početak i odvaja mu se thrust od joystick :: :: :: :: :: :: Kad izadje zvanično trčim do drugara da ga probam na Oculusu :)
Okulus će sigurno vredeti, ali mi ne deluje da će biti pristupačan. Sa 200$-250$ dolara projektovane cene po komadu sada se priča o ciframa kojima može da se kupi dobar polovan auto. Mada, mogu biti i spekulacije...
Neće sigurno koštati više od 300$ jer nema toliko hardvera unutra, najskuplji deo je ekran koji je do sad bio sa Note-a 3, ostalo je kamera i senzori...
Nadamo se, ali imam osećaj da će opet samo da prevedu cenu u eure, kao i za ostalo. 300$=300eur kod naših.
Igra li neko? Utisci? Jel igra ima makar neku pricu, tj makar nesto da vas tera na dalje igranje? Koliko ste igranja `izvukli` iz nje? Koliko je dobra podrska sto se tice novih sadrzaja? Tj, da li vam je igra postala dosadna brzo?
Nesto se razmisljam da sebe castim jos nekom igrom pa mi Elite deluje zanimljivo? I sta se desava sa ovom ekspanzijom horizons? Ona ce kostati oko 50 eura - da li donosi nesto epohalno novo osim voznje po planetama?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.