Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World in Conflict problem
STRANA 1 OD 1
ljuki World in Conflict problem 11.10.2007. 16:36 T5980

status: user
broj poruka: 324
Imam problem sa igricom gore pomenutom veoma lose radi secka stuca itd...
racunar je sledeci:
P4 631 3.0ghz - - > 3.6ghz
1gb ddr2 533 - - ->630mHz
Grafika asus 7300GT Top 128mb
Gpu 550 - - - >630Mhz
ddr3 1.ghz - - >1.3Ghz
Driveri najnoviji nije hteo da radi ni na stare 93.71 tako nesto Primetili ste da je sve overclockovano ali sve ostale igre mi rade ok tipa Rainbow Six Lockdown 1280x1024 2AA 4AF daje nekih 35-40fps nikad ne zablokira samo u pomenutoj igri strasno lose radi
800x600 na medium ni da cuje
primetio sam da mi HDD non stop radi nesto ucitava kad prestane da ucitava igra radi ok ali kad krene ponovo da ucitava secka ko ludo. da li je problem windows hdd il nesto drugo A da HDD je stari maxtor 40gb 7200rpm 2mb
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ..... 11.10.2007. 16:50 #29989

broj poruka: 4518

Bez uvrede...ali to bi ti bilo kao da ja pitam sto mi fica iz garaze star 30 godina ne moze da ide preko 250 km/h ..a svaki dan gledam na tv-u kako ova danasnja kola sa lakocom idu 250, zasto on ne moze ? .) ...salu na stranu ....ta igra je u rangu sa bioshockom i lost planet-om(iza njih ) sto se tice grafike..mislim da nema sta da dodajem onda, zasto ti secka....

1) najveci problem graficka kartica( mozes ti da je klokujes do 3 gh isto ti dodje), od kad je sveta i veka a i bice tako dok bude kompjutera, ako ne das bar minimum 150-200 e za graficku, ne ocekuj puno od igrica

2) memorija( jos 1 gb bi malo smanjio probleme sto se tice drljanja po HDD-u, kada se `potrosi ram memorija, igra pocinje da trazi memoriju preko hdd-a koji je 100 x sporiji od ram memorije) ..zato i kazes ` drlja` ti

3) procesor ( nista bez dual core-a na 3 ghz za danasnje pojmove )

ajd uzdravlje :)
ljuki pa dobro nije svemoguc 11.10.2007. 17:03 #29990

Recommended System Requirements
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

• CPU: 2.5 GHz or faster OK
• RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista™)OK
• Graphics: 256 MB video RAM, DirectX® 9.0c-compatible
• Sound: DirectX® 9.0c compatibleOK
• Hard Drive: 8 GB or more available hard drive spaceOK
• Disc Drive: DVD (Not required for downloadable version)
• Input: Keyboard and Mouse
• Internet play: Cable/DSL or better
• DirectX® 9.0c
Znaci grafika je slaba ali i zahtevnije igre extra rade Far Cry radi bruka sema je u ramu malo ja mislim da me windows crkava jer i operu mi otvara 20 sekundi uradicu reinastalaciju pa cu videti sa ce da pokaze
filni ... 11.10.2007. 17:05 #29991

broj poruka: 1216

Pazi ovako.... Na tu igru se neki zale da ne radi kako treba..shto je to tako.>nemam pojma.... Ja imam AM2 3500+ > radi kao 3800+ znaci klokovan... Imam 2x1 GB 667Mhz GEIL radi na nekih 697Mhz ... 7600GS GLH DDR3 Klokovana pa radi na 515gpu i mem 1450Mhz Shto mu dodje kao ne GT i SATA HARD 160 GB i igra RADI U FULL sa svim ukljucenim shto postoji u igri i na najvsihe detalje...I radi extra....Ni jednom da SECNE...Shto znaci..Mozda ti je slab (neshto se izbagovao) Win ....,Losha verzija igre.... ili neshto... Komp kao komp. ti je OK... Jesdino shto treba da uradish je da stavish SATA Hard i kao shto rece covek pre mene josh giga rama..>Procesor je OK..A VEOROVAO ILI NE. Pogledaj readme za tu igri...SUPPRORT za tu karticu NE POSTOJI.... Znaci tek od 7600 modela ima..Znaci igre se ne pravi vishe za te kartice..A zashto..JA POJMA NEMAM....Nemam ni ja neshto jacu kartu od tvoje..al eto..radi...Zato shto igra ima podrshku za nju..to su idijoti napravili tako igru..Nemoj da se neravirash zbgo nje...Komp ti je OK!!!Poz i nadam se da sam ti neshto ``pomogao`` ..Imash josh dva posta pre tvog o ovoj igri..procitaj i njih.....Aj poz
Ognjeni Re: pa dobro nije svemoguc 11.10.2007. 17:59 #29993

broj poruka: 4518

::
:: Recommended System Requirement
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: • OS: Windows® XP, Windows Vistaâ„
:: • CPU: 2.5 GHz or faster O
:: • RAM: 1024 MB (1.5 GB for Windows Vista™)O
:: • Graphics: 256 MB video RAM, DirectX® 9.0c-compatible
:: • Sound: DirectX® 9.0c compatibleO
:: • Hard Drive: 8 GB or more available hard drive spaceO
:: • Disc Drive: DVD (Not required for downloadable version
:: • Input: Keyboard and Mous
:: • Internet play: Cable/DSL or bette
:: • DirectX® 9.0
:: Znaci grafika je slaba ali i zahtevnije igre extra rade Far Cry radi bruka sema je u ramu malo ja mislim da me windows crkava jer i operu mi otvara 20 sekundi uradicu reinastalaciju pa cu videti sa ce da pokaz

???? Far cry ? Poredis zahtevnost igre od pre 5 godina sa ovom igrom??

ma moze da pise ne znam sta u System Requirements, kad to nije tacno....dodaj 30-40% snage na preporucenu konfiguraciju pa ce ti tek onda igra radi KAKO TREBA i to ne u full-u
ljuki Neverovatno 11.10.2007. 18:01 #29994

zone alarm radio u pozadini full scan pa mi okupirao cpu i hdd pa je zato kocio ctrl+alt+delate pgledam cpu usage 50% i hdd radi kad ono zone alarm scenira racunar. Iskljucim ga STAVIM REZOLUCIJU 1024X768 MEDIUM ONO RADI EXTRA bilo mi je cudno da secka kada sam juce igrao tutorila nije sekao ni malo a bilo je podeseno 1024x768 sve ukljuceno na max radio je dobro Hvala na odgovorima Moje misljenje je da je igra veoma dobra ivredi je odigrati do kraja samo nisam zagledao da li je moguce u single odigrati kao RUS mnogo su jaki
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs