Pre dva dana sam upitao da li jos neko ima problem sa ovom igrom a pritom ima nvidia 8**** kartu i svi odgovori su buli negativni, tj niko nije imao problema! A ja nikako da ga resim, mnogo mi se svidja igrica pa nikako da odustanem! Cak sam i kupio novo napajanje zbog nje i ne vredi!!! Igrica bi trebalo da je u redu, mislim kopija, crack je dobar(niko se ne zali) a meni se komp restaruje posle pol sata igre, i to prvo se ugasi ponitor(predje na stand by) pa odna se komp restartuje!!! Gresku koju posle nadjem u computer managementu(event viewer) je uvek ista `The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: bdpredir`, kao source pise service control manager, i ta greska mi uvek pise! Sve druge igrice mi normalno rade(sims2,stalker,coh..), pustao sam i 3dmark 06 po 2 sata i sve radi besprekorno! Jedino sa njom mi se ovo desava tako da nije do hardvera sigurno!!! Instalirao sam najnovije drajvere 163.71. Ne znam da i je to do nekog windows servisa kojeg sam mozda slucajno disablovo, ali vodio sam racuna i pratio upustva zasta je koji service pa sam skljucio samo one tipa help and tips, telnet, remote, i neke za mrezu!!! Da li neko ima ideju ili moze da mi pomogne i kaze sta da uradim, bas bi znacilo!!! Hvala unapred!
Sad cu da probam instaliracu starije drajvere, jedne pre njih!!! Pa cu posle da probam i sa ovim novim beta drijverima! Mda cisto sumnjam da je do njih, jer nisam nikad imao problema sa nvidia drijverima!!! Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.