Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
counter strike 1.6
STRANA 1 OD 1
time82 counter strike 1.6 14.11.2014. 14:57 T59551

status: user
broj poruka: 138
da li i kako da sprecim da mi server menja rateove?
znaci mislim na updaterate,cmdrate...
igram na sevreu gde isti stalno podize rateove na 101,101 a to mi ne odgovara.ako promenim on opet vrati i tako u krug.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 14.11.2014. 16:14 #571124

broj poruka: 2157

Nemoze server ima svoja pravila i ne mozes to izmeniti preko cfg-a, jedini nacin za promenu je da kontaktiras admina servera da ukine to podesavanje na serveru.

Kad god se vezes na server, sam server proveri cfg i ako se ne slaze sa cfg-om na serveru ili dobijes kick sa server sa upozorenjem da cfg ne valja i sta u njemu nevalja ili ti server sam promeni cfg.
Grosnica После апдејта може све 14.11.2014. 19:51 #571162

broj poruka: 71
На Steamu-u, а и non-steam-u ако је нови апдејт у питању, постоји команда cl_filterstuffcmd 1. Она спречава сваку server-side промену коју они могу да изврше, па и цензуру. Чак ти лепо и испише нотификацију у конзоли шта је то сервер хтео да промени, у чему је спречен. То је елегантан начин да се спречи промена рејтова и других клијентских варијабли. Мање елегантна варијанта била би сетовање пермисије cfg фајла на read-only, али то не пије воду док си на самом серверу, већ следећим покретањем игре све ресетује.
Статика је неумољива

time82 e ovo prvo 14.11.2014. 20:40 #571171

bi bilo idealno ako radi.steam je u pitanju.probao sam da napravim userconfig.cfg pa u njega upisem sve ali server opet promeni.kod ponovnog konektovanja se vrati ali nije to pos`o :)

ICEsd Re: После апдејта може све 15.11.2014. 06:43 #571206

Ako sve to uradi server ce da ga izbaci jer ne postuje pravila servera tj. cfg fajl se ne slaze sa cfg fajlom servera.

Sam server tj. admin stavlja svoja pravila da bi sprecio varanje u igri, neko ogranici max i min fps, neko ping a neko i druga podesavanja.

:: На Steamu-u, а и non-steam-u ако је нови апдејт у питању, постоји команда cl_filterstuffcmd 1. Она спречава сваку server-side промену коју они могу да изврше, па и цензуру. Чак ти лепо и испише нотификацију у конзоли шта је то сервер хтео да промени, у чему је спречен. То је елегантан начин да се спречи промена рејтова и других клијентских варијабли. Мање елегантна варијанта била би сетовање пермисије cfg фајла на read-only, али то не пије воду док си на самом серверу, већ следећим покретањем игре све ресетује.
:: Статика је неумољив
::
ICEsd Re: После апдејта може све 15.11.2014. 06:43 #571207

Ako sve to uradi server ce da ga izbaci jer ne postuje pravila servera tj. cfg fajl se ne slaze sa cfg fajlom servera.

Sam server tj. admin stavlja svoja pravila da bi sprecio varanje u igri, neko ogranici max i min fps, neko ping a neko i druga podesavanja.

:: На Steamu-u, а и non-steam-u ако је нови апдејт у питању, постоји команда cl_filterstuffcmd 1. Она спречава сваку server-side промену коју они могу да изврше, па и цензуру. Чак ти лепо и испише нотификацију у конзоли шта је то сервер хтео да промени, у чему је спречен. То је елегантан начин да се спречи промена рејтова и других клијентских варијабли. Мање елегантна варијанта била би сетовање пермисије cfg фајла на read-only, али то не пије воду док си на самом серверу, већ следећим покретањем игре све ресетује.
:: Статика је неумољив
time82 funkcionise 15.11.2014. 07:25 #571209

cl_filterstuffcmd 1. server me ipak ibaci posle nekoliko neuspesnih pokusaja da mi promeni rateove.nema veze.bolje i tako nego da stalno kucam rateove iz pocetka.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs