Krecite u prodavnice (sve one opste poznate) u kupovinu :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Diskutabilno... Moja zapazanja sa PS3... (igram iskljucivo BAL)
-SPOR... ucitavanje, snimanje... kretanje kroz igru... reply... SVE JE SPORO!!! (nadam se da ovoga nece biti u PC verziji) -Nema smarackog pracena od strane protivnickog igraca... -Nema idiotskog ispucavanja od strane golmana bar ne toliko koliko ga je bilo u prethodnim verzijama... -Protivnici te ne stizu tako lako kao u prethodnim verzijama... -Definitivno je posveceno vise paznje taktici... ako se ekipa odlucila za duge lopte tesko ce neke druge akcije prolaziti... i ima da bacaju te lopte od pocetka do kraja utakmice... -Postizanje gola je malo teze tj nema ih toliko koliko ih je bilo u recimo PES2013... potrebna je selekcija suta... protivnik bas dobro blokira tj. igraci dobro ulaze u sut... -Sudije debili kao i do sada... -Dribling ne postoji kad su protivnici na korak dva... -Trcanje OK, tesko je pretrcati igraca... ali te ni on ne stize u korak ili dva...
-Trcanje uzima bas dosta energije, tako da ga treba koristiti racionalno... nema kretanja od gola do gola samo kratki sprint da se ne umoris previse kako ne bi popio klupu...
Igram samo neparne verzije... tako da su sva zapazanja samo u odnosu na PES2013 i to PS3 verizju... koja je generalno govoreci igrivija od PC verzije bar do sada... izgleda da je PES2015 prekretnica buduci da je na PS3 bas mucenje igrati...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Probao sam skoro 2014, sta se dogadja sa grafikom? Sudeci po ostalim modernim igrama, ocekivao sam da fudbal izgleda skoro kao pravi na tv-u, a ono sto sam video gore izgleda nego neki poslednji koji sam igrao na sony kecu. Kapiram da je port, ali sa cega, gameboy-a?
Da, 2014 je katastrofa i izgled i igrivost, svi kao da imaju lance na nogama a tek kad se zumira, trava i igraci dobiju lepu texturu i detalje, a 99% ljudi igra sa far ili wide kamerom...
U odnosu na prosli ovo je pesma :) Odigrao bas malo,nisam ni celo poluvreme.Najvise me je obradovalo to sto su konacno sredili golmane,nisu vise debili :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
malo nekad nebulozno padaju igraci kad uzimaju loptu, onda ne svidja mi se sto ne mogu da izaberem da ceo tim kontrolisem pred mec u BAL, mnogo su sebicni igraci, jedno 3 100% sanse za gol su upropastili jer nisu hteli da bace slobodnom igracu, i slabo bacaju kad se to zahteva u toku igre. Inace sam gameplay je prost i svidja mi se, nekako bolje kontrolisu loptu nego li u predhodnom i u PES 13.
inace 2014 nisam pipnuo jer je bio uzas blagi.. ovaj sam odigrao jednu utakmicu i mnogo je bolji stvarno
inace grafika je stvarno nista posebno ali su kretnje igraca realne i dosta je brza lopa pri sutevima..
po meni je i dalje 2013 najbolji jer je mogao da se kontrolise pomocu analoga i jos jedan igrac pored ovoga sto vodi loptu... to kad se uvezba, a odigrao sam vise od 3000 utakmica na 2013, vrlo se tesko brani :)
to je po meni bilo revolucinarno u razvoju pes-a a onda su tu komandu ukinuli na 2014 i sad je nema koliko vidim, steta... moras da cekas da se igrac ubaci , da krene da otrcava a onako si mogao sam kog igraca hoces da gurnes da trci napred u prostor... :)
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: http://s18.postimg.org/gkbt05vjt/pcberza.pn :: :: Pokrenuo sam je i nakon iskljucivanja AV-a..ali istoo :: Skinuo krek..ali opet istoo :: :: Stvarno ne znam do cega moze biti..a skidao sam je 15 sati -. :: :: :: Hvala :: ::
Zna li neko zasto im igra izgleda i radi usporeno,kao da radi na 10 fps a radi na 60 fps u mom slucaju ? Prvi put od kada igram PES na kompjuteru da se to desava :(
Nikakav je. Poslednji PES da je valjao je bio PES 6, a poslednja FIFA da je prineti tom PES-u (i fudbalu u opste) je FIFA 11 (moj favorit je Borusija iz Dortmunda, naravno, ekipe su updateovane, igraci su ocenjeni kao u novoj FIFI...ima na netu patch..jedino sta treba je da se sredi taktika i postava koja vam odgovara). I jedni i drugi obracaju dosta paznje na kvalitet grafike, travu i ostalo, a zanemaruju najbitnije-samu igru. Igraci trce kao retardi (zabiju glavu medju noge pa jos i ukoso, kao da su pobegli iz neke ustanove tipa Laze..), lopta leti ili kao topovsko djule ili kao balon. Moj drugar i ja igramo FIFU 11, pre toga smo igrali PES 5 i 6 (probali smo sve ostale FIFE i PES-ove do danas ali nijedan nema onu pravu draz igranja vec je to sad sve napucano, a nema nista od fudbala) i probali smo novi PES ali nije to to. Kaze mi da je pre neki dan igrao protiv nekog lika koji valjda dve godine igra PES 2012 i da ga je odrao jer je video da ima neka caka na koju mu uvek moze dati gol (kasnije ga je ovaj pitao kako tako dobro igra i sta igra-odgovor je bio: igram protiv jeze fifu 11 :D ). Ali zato kad igras nesto od ovoga sto sam nabrojao tesko ces naci caku gde uvek mozes da prodjes (valjda su tako tada napravili i svidja mi se sto uvek iznova moras da smisljas drugo resenje kako u odbrani tako i u napadu i ako se situacije i ponavljaju). Pre neki dan sam igrao FIFU 14 sa drugarom, nije mi mogao dati gol, uglavnom smo jedan drugom presecali pasove ili smo igrali na njegovoj polovini.. Dao sam mu neki bzvz gol koji inace ne bi prosao i onda sam skontao da to jednostavno nije to. Probao sam PES 2015, uopste me nije odusevio-cak bih pre igrao 6, a igrao sam i FIFU 15 doduse kratko (cekam da izadje kompletna verzija) ali ni ona nije ostavila neki lep utisak.. Kada bi ostavili gameplay jednostavan, da obrate vise paznje na kretnje igraca, fiziku (let lopte, jacinu suta, skok igru), nacin na koji igraci trce (kad ga vidim da trci, a glava mu iskosa-kao da ima epilepticni napad u trku), da su drublinzi jednostavni (igrao sam protiv likova koji su pokusali da prodju driblingom i prodju igraci ali ostane lopta, pa kad krenem u kontru.. :D ) verujem da bi to bila revolucija i da bi vecina igrala nove naslove. Ovako ce to biti samo jos jedan od naslova u nizu koji ce se igrati godinu dana-cak mozda i manje..
CM HAF 932+Seasonic SS-750 W INTEL i5 4670k Gigabyte Z97X-SLI Crucial 2x4 GB DDR3 Ballistix LED Seagate 1TB+Samsung 2 TB F4 Gigabyte ATI R9 290 4GB DDR5 Dell U2412M Logitech G105+MX518
ne slazem se, u svakom fudbalu ima neki da kazem `bug` da se nadje, ili budu neki nebulozni faulovi, ili kretensko ispadanje igraca, driblinzi skoro nikad ne prolaze, zato sto nema nekih `posebnih` driblinga da moze da se prodje igrac, nego samo finta u stranu ili se povuce lopta da zastane odbrabeni igrac, kad se igra sa drugarima koji dobro igraju to je uglavnom cvrsta igra sa slucajnim golovima ili golovima iz kontre, nikakvo preterano znanje ne treba samo da se baci pass na vreme slobodnom igracu koji je pobegao odbrambenom, ili glavom golovi iz centar suta.
A kvalitetna grafika ne postoji u PES 15, tereni ponekad izgledaju kao plastika, uzas, gameplay je ok, mada uglavnom treba samo brz igrac sa 9 ocenom i pass u prazan prostor i to je skoro uvek gol, ali kao sto rekoh nekad nebulozno promase ceo gol iako imaju 95 recimo za finishing, a daju posle toga neke golove koji su idiotluk cist, ali tako je u svakom fudbalu skoro, pa cak i u realnosti.
Uhhhh... Ovde dati gol i na regular ima da se oznojis...
Elem sve se svodi na pas igru kao da su kreatori iste odusevljeni tika-taka igrom pa su bacili akcenat na pas igru... Generalno mozes da igras (govorim o BAL) i po desetak minuta utakmice a da ne osvojis loptu kad vrsis pritisak na loptu ne dodaju je napred nego se dodaju ispred gola skoro bez greske... a kad trazis pas uvek je visok (bunarenje) i to visoki odbrambeni seku ko od sale... Kad uspe pas kroz odbranu izadjes pred golmana sut i lopta samo proleti pored stative sto u 2013 nije moglo da se desi... elem da bi sut bio precizan pre samog suta moras skoro da stanes nema vise iz trka... Pretrcati nekoga sa loptom je skoro nemoguca misija... Sto kazes dribling je misaona imenica... Kretanje u stranu nema problema... Kad stojis u mestu sa loptom protinik ne napada... Postizanje gola iz kornera skoro nemoguce...
Sve u svemu krenuli su u suprotnu stranu od dosadasnje prakse i napravise simulaciju fudbala a ne igru... a ja bi samo da se povremeno poigram...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: ne slazem se, u svakom fudbalu ima neki da kazem `bug` da se nadje, ili budu neki nebulozni faulovi, ili kretensko ispadanje igraca, driblinzi skoro nikad ne prolaze, zato sto nema nekih `posebnih` driblinga da moze da se prodje igrac, nego samo finta u stranu ili se povuce lopta da zastane odbrabeni igrac, kad se igra sa drugarima koji dobro igraju to je uglavnom cvrsta igra sa slucajnim golovima ili golovima iz kontre, nikakvo preterano znanje ne treba samo da se baci pass na vreme slobodnom igracu koji je pobegao odbrambenom, ili glavom golovi iz centar suta :: :: A kvalitetna grafika ne postoji u PES 15, tereni ponekad izgledaju kao plastika, uzas, gameplay je ok, mada uglavnom treba samo brz igrac sa 9 ocenom i pass u prazan prostor i to je skoro uvek gol, ali kao sto rekoh nekad nebulozno promase ceo gol iako imaju 95 recimo za finishing, a daju posle toga neke golove koji su idiotluk cist, ali tako je u svakom fudbalu skoro, pa cak i u realnosti :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Ja juce odigrao desetinu utakmica sa burazerom, prvi utisak nije los, definitivno je bolji od prethodne verzije, malo dodavanje zeza jer mora duze da se drzi taster, ali malo duze igranje master lige ili necega drugog moze da zanemari to i jednostavno se naviknes. Posto preferiram suteve iz daljine vise nego da se usetam u gol, vratili su da mozes da sutnes `normalno` sa 25m+ a da lopta ne ode u vasionu, grafika ko grafika, znaci gameplay je dobar, golmani isto, driblinzi, uspeo sam sa Ibrom da protnem kroz noge nekom igracu na tastaturi :D i bocnuo ga sa ivice sesnaest.. Verovatno kada budem duze malo igrao videce se sta fali a sta je dobro, za sad je ok, ubaci se patch za dresove Engleske Lige + Nemci i vozi.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
da postavi ovde ili na mail neki dobar sveobuhvatan mod sa licenciranim timovima i po mogucstvu sa poboljsanom grafikom, pocinju da me peku oci od ovih uzasnih terena a na ove nazive timova-igraca i bez nemacke lige nemam utisak da igram fudbal. Ja jesam isao na onaj sajt pes-patch ali tu ima raznih modova, a nisam modovao pes-ove do sada pa da ne eksperimentisem nego jedan da ubacim samo sa timovima i mozda grafikom(nije nuzno) i toliko!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.