Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Diablo 3 ,Fifa 15 ,Lords of Fallen ... evo i FM 2015 ocito .... Realno vredi dati pare za GTA V ali ako se nastavi ovaj trend bice neki Console Bundle vidim ja nego vide li ti ovu ponudu ? http://www.virtualshop.rs/product.php?p=xbox-one - need-for-speed-rivals-xb1
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ne postoji zastita koja nije provaljena. Mozda se malo duze ceka na izlecenje ali na kraju kao i sve ostalo bude kao `nova` . :: :: :: U principu sad kad budem isao u inostranstvo ako bude bilo zanimljivih naslova na snizenju uzecu nesto. ::
Ne znam za vas,ali ja vec skoro nedelju dana pikam fifu.Mozda moze da se uradi neki bypass kao sto je sa fifom odradjen.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
Igrao nesto malo kod drugara i zaista bruka.E sad pre bih ulozio novac u nesto sto cu igrati redovno sa ortacima,ali dobro 40e ima na g2a.Ali u svakom slucaju,bice to crackovano.
Meni je preko fb odradjena aktivacija,imam malo nesto o tome na temi fifa 15.Fazon je da net ne sme da bude ukljucen dok se igra i origin se startuje u offline modu.Ja tad izgleda uhvatio poslednji voz posto se aktivacije vise ne rade.E sad probao sam pes 2015 na ps3. Fino je odradjen ali jedino sto zameram i sto fali da igra bude super su golmani jer su stvarno katastrofa.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 4x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w Samsung ue40eh5000 logitech mk320
....dati pare na odlican software, sto GTA V svakako jeste, pruza gomilu sati kvalitetne zabave. Ko ima hardware da ga pokrene, ima pare i da ga plati za PC, stvar je vrlo prosta.
Inace ova tema je pomenuta na thread-u vezanom za ovu igru ovde cini mi se, tako da Dejzan sto otvara teme ubilo se !! ! Kad se setim samo one njegove od nedavno(upitne), place mi se od smeha.... c c c
Re: GTA 5 imace zastitu kao i Fifa 15 i Lords of Fallen ili ti pljuni pare
09.11.2014. 00:49
status: user broj poruka: 4420
Veliko je pitanje dal ce ovo da se krekuje i ako se krekuje kako ce to uopste da radi. Te igre (doduse za FM 2015 bas i nisam siguran) koriste Denuvo zastitu i ovaj DRM koristi dinamicke sifre koje se menjaju u realnom vremenu da bi igra radila.
:: http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2014&mm=11&nav_id=92152 :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Nisam se nesto informisao, ali ako mora da ima konstantnu vezu sa serverom koji generise kljuc, onda ste ga ugasili. Jedino da neko sheruje kljuc...nesto kao CS kod zakljucanih kanala na satelitu, ali opet, niko to nece da radi za DZ. Neki dinar ce morati da se kesne, ali onda bolje njima koji su napravili igricu, nego nekom tamo hakeru...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kad se kaze lek izaso onda se podrazumeva da radi a ne da ima bagove itd.... Desi se da izadje fix i to ali cisto sumnjam tako je bilo i sa 2014 FM ili 2013 vise se ne secam
:: Lek za FM 15 se pojavio danas od strane nosT*AM grupe, medjutim, sa gomilom bugova. Receno je da ce izbaciti update fix za par dana :: :: Sve moze da se provali, pa i ta famozna Denuvo zastita.. :: :: ::
Ako vec pricamo o zastitama setite se : Tom Clancy`s H.A.W.X. 2
Imala je ubi DRM zastitu koja je zahtevala odziv u realnom vremenu i davala kriptovane podatke slicno kao kad se igra MP. Nikada nije provaljena nego se cekalo da Ubisoft skine drakonsku kriptovanu semu i da je stavi samo na autentifikaciju kao i kod ostalih njenih igri. Kod ove seme u svakom 3d pokretu dolazi to nove autentifikacije putem kriptovanog kljuca koju je prakticno nemoguce odraditi ako ne pecas kroz memoriju celu igru i radis dekriptovanje kljuceva.Virtuelni server kao kod assasin creeda ne deluje zato sto se uvek pojavljuje nova kriptovana sema.Ovo funkcionise samo ako imaju kupci odlicnu internet konekciju zato je i padala igra a i serveri su bili pod konstantnim napadima ddosom.Moze se napraviti neprobojna zastita ali to utice na kupce legalne frustrirajuce pa se odustalo zbog toga.Ako je Denuvo poboljsana verzija ove kombinacije bice veoma tesko to uraditi bez bagova i padanja igre.
BTW. Nos team i slicne grupe koje rade samo ripovanje igri ne mogu pobediti tako kompleksnu zastitu.To mogu samo timovi sa scene i to uz ogroman napor koji je pitanje da li ce uraditi ikada.
svako ko ima bilo kakvo znanje programskih jezika tipa C++ moze da potvrdi da nepostoji ni jedan sistem na svetu koji ne moze da se probije tako da verujem da ce i ovo izleciti u par dana ako ne i na dan izlaska. A sad dal vredi dati pare vredi i te kako jer koliko sam video da igra vise nije usmerena samo na SP ( main story ) vec je otisla korak napred ka online podrsci koja nije vidjena u ni jednoj igri tipa GTA i samim tim na glavnu pricu ( za koju verijem treba min dobrih 70 tak sati igranja ) ima odlican MP/COOP mod na kome moze da se ubije dosta vremena. Kao sto Djoko rece igra nije za pojedinca vec za neko drustvo, pa se nadam da ce neko ( mozda cu cak i ja ) kad izadje igra napraviti temu za GTA Friends gde ce mo podeliti nase nikove da se dogovorimo da igramo zajedno kao sto sam imao iskustva sa par kolega sa ovog foruma ( najvise sa gospodinom Dexterom sa kojim sam igrao preko 20 naslova ako ne i vise ). Nadam se da ce mnogi kupiti igru pa da igramo zajedno. Da nezaboravim naleteh na preorder na G2A.com za 39.99 ( http://goo.gl/CNWWm3 ) Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Ukusi su razliciti ali je cinjenica da je ovo dugo ocekivani naslov .
Sto bre ? sto je toliko dugo cekamo ? ili se bojis da je ne zaseru kao i sve predhodne delove i naprave los port ?
:: :: Ne sporim tu cinjenicu, samo sam njome malo razocaran :: ::
GTA ko GTA, svidi ti se jedan svidece ti se svi, jeste da ima oscilacija kao i u svakom serijalu, neki su malo bolji ili losiji, ali svi su realno dobri, a ovaj poslednji su pogotovo svi nahvalili i igraci i neki kao nabedjeni kriticari.
Yeah, well you know... Zar pored svih lepih igara i ostalih stvari u zivotu da trosim vreme pokusavajuci da postanem virtuelni gansterski boss. Ova igra je cista propagacija kriminala. Na to nek se loze mali crnci, a ja se nadam da mi mozemo bolje.
Mozemo masa drzavljana Banana Republic se lozi na BF4 i ARMA
:: :: Yeah, well you know... Zar pored svih lepih igara i ostalih stvari u zivotu da trosim vreme pokusavajuci da postanem virtuelni gansterski boss. :: Ova igra je cista propagacija kriminala. Na to nek se loze mali crnci, a ja se nadam da mi mozemo bolje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.