Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
@JovanZ
STRANA 1 OD 1
SkyFire @JovanZ 08.11.2014. 00:44 T59488

status: user
broj poruka: 18472
Odigrao sam skoro sve igre po tvojoj preporuci na forumu i nisam se pokajao.

Poslednje sto sam odigrao jeste Enslaved: Odyssey to the West i cool je igra.
Prethodno, mada za ovu igru ne znam da li si pisao, Hunted The Demons Forge, isto mi prijala bas. Blades of Time sam odigrao bas u slast. Ovaj zanr mi trenutno odgovara. U takvom sam raspolozenju. Imas li jos kojeg keca iz rukava?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb ... 08.11.2014. 01:37 #570305

broj poruka: 6875
Castlevania Lords of Shadow,kec i dvojka.

Dete Partizana

SkyFire ... 08.11.2014. 01:43 #570307

Odigrao Djole.. U svakom slucaju hvala sto si dao predlog.

JovanZ hm 08.11.2014. 03:39 #570308

broj poruka: 3007
Recimo mgs:revengeance ako vec nisi. Ili bionic commando, malo je starija igra, ima par godina i nije pobrala neke mnogo dobre kritike ali je meni lepo legla u trenutku kada sam je igrao jer je skroz za odmaranje mozga. A to me vraca na moju teoriju da igre ne treba da se ocenjuju ne samo kakve su same po sebi vec i po tome kako su nam legle u datom trenutku. Wanted weapons of fate je takodje ok igrica za ubijanje vremena i odmaranje mozga. I naravno, ako mozes da svaris matoru grafiku mdk 2.

E sad, ovo nije bas hack and slash - osim mgs-a ali ostale su pucacine iz treceg lica koje su meni lepo legle kada sam odmarao mozak.

I da, sada mi pade na pamet - Killer is dead i ni ja gaiden Z su malo novije H&S mozda da im das sansu.

Mada, sve ovo sto sam nabrojao je SF, ne pada mi trenutno neka epika na pamet.
Guest re 08.11.2014. 10:47 #570314

broj poruka: 583
Sniper Elite serijal
Alien Rage
Spec Ops: The Line
Dark Souls serijal
SkyFire ... 08.11.2014. 18:30 #570378

@JohnZ

Bionic Commando je meni isto bila cool igra. Ja se isto vodim svojim licnim impresijama jer je to stvar dozviljenog. Razumem da postoje kriticari koji se bave profesionalno tim stvarima i ocenjuju igre ali jednostavno postoji faktor subjektivnog osecaja koji moze da presudi.

Sve sto si predlozio osim Metal Gear Rising: Revengeance sam vec odigrao.
Nadao sam se ipak hack and slash uz primese rpg elemenata. To me najvise sad privljaci.

Doduse nisam probao ni Ninja Gaiden Z, mislio sam da je to Shadow Warrior koji mi se jednostavno ne svidja.

SF isto volim. Nikakav problem sa tim.

@Guest

Stavio sam da se skida Dark Souls 2, to mi je promaklo.
Alien Rage cu isto da vidim sta je.
Ostalo sam odigrao.

Hvala na predlogu.
JovanZ re 08.11.2014. 18:51 #570383

broj poruka: 3007
A alien breed? Imas tri nova dela - dual stick shooter.

A dark souls mi je jedna od onih igara koje sam se trudio da zavolim, i to bas trudio ali jednostavno igra je uvek uspevala da me odbije. Inace volim teske igre, ali DS je igra koja se bukvalno bazira na umiranju, bez gamepada ti savetujem da joj ni ne prilazis i spremi se da umires. A lot. Ali bas. I da, ima opasnih problema sa balansiranjem, kojk su po recima autora manje vise a feature, not a bug. :)

U svakom slucaju srecno, onima kojima ova igra legne mogu da u njoj uzivaju 50ak sati a pojavili su se i neki dlc-ovi.

Ninja gaiden je najblize onome sto trazis. I baci pogled na hotline miami ako vec nisi.
SkyFire ... 08.11.2014. 18:55 #570385

Pokrenuo sam Dark Souls Prepare To Die i grafika me nesto odbija a igra je limitirana na 30 fps i glava me vec opasno boli.

Tacno, sve je prilagodjeno za gamepad sto mi i nije neki problem, igrao bih sa njim ali me limitarni fps ubija + losa grafika. Probacu drugi deo.

Guest re 08.11.2014. 19:12 #570388

broj poruka: 583

http://youtu.be/jnKFXhm-Kbk

Probaj ovo ako nisi
SkyFire E daaaa.. 08.11.2014. 19:16 #570389

Ladno sam na nju zaboravio.. Hvala ti sto si me podsetio :)

Dobro je, sad bar ima nesto na meniju pa polako da se gustira :)
Miskonius Re: ... 09.11.2014. 02:04 #570434

broj poruka: 4420
Imas modove za Dark Souls poput boljih tekstura i hack-a za 60 fps, itd...

http://is.gd/DeJcJb

:: Pokrenuo sam Dark Souls Prepare To Die i grafika me nesto odbija a igra je limitirana na 30 fps i glava me vec opasno boli
::
:: Tacno, sve je prilagodjeno za gamepad sto mi i nije neki problem, igrao bih sa njim ali me limitarni fps ubija + losa grafika. Probacu drugi deo
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs