Imao sam pre neku stariju verziju koja je otisla,kad sam system radio.Ova sad nova mi ne prepoznaje kontroler.Kao ucita ga i sve ok,ali tamo kad hocu da lupim record i da dodelim komandu nista.Bukvalno,niti svetle komande ono kao zeleno niti nista. Citao sam sta su ljudi kao radili na netu,nista.Opet nece. Ako ima neko neku stariju verziju ili novu konfigurisanu da radi ili ideju kako da sredim ovo sranje,nek postuje.
Nikad mi nije jasno zasto likovi menjaju i updatuju nesto sto radi kako valja,jer po nekom nepisanom pravilo naprave sranje.
edit:Zaboravih windows je 8.1.Igra je Castlevania Lords of Shadow. Sad videh kad podignem x360ce exe gore gde je controller 1 meni stoji crveno,umesto zelenog,prakticno ga ne prepoznaje,pre radilo odlicno.
x360ce.App-2.0.2.132, mada tebi ako je crveno na dzojstiku ne moras da skidas novi ja mislim posto ocigledno radi, i meni je bilo to crveno na pocetku, odes na karticu settings database i onda imas tu dosta podesavanja za tvoj dzojstick verovatno i odatle izaberes neki i kliknes load dok ne nadjes neka podesavanja od kojih ce pozeleneti lampica i posle toga ces moci i record nadam se.... ja imam speedlink controller mada mi je radilo i dok sam imao gigatech na isti nacin tako da probaj....
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB + 4GB patriot @ 1600MHz HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
kupovinom XBOX 360 džojpeda. Malo-malo pa neka igra ne prepoznaje kako treba običan džojped. Ili moram svaki put da podešavam komande ili ne mogu uopšte da igram preko džojpeda (a preko tastature mi ne pada na pamet da igram vožnje).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Hvala druze,ali ortak je ipak stigao kuci veceras,pa smo nekako skontali
31.10.2014. 22:50
status: user broj poruka: 6875
Fora je bila da se odcekira pass through i bug.Malo sam testirao,za ostale ne morate skidati LIB fasciklu,samo obican x360ce odcekirate pass through iz advenced kartice i bug na options ako vec nije odcekirana(kod ortaka je po defaultu)bila i to je to.Posto videh po netu,da brdo ljudi ima slican problem. Hvala x3msvabo.
Exe fajl je ustvari samo front end. Trebaju ti 32 i 64 bitni dll fajlovi. I to ne zavisi od toga koji os imas vec da li je igra 32 ili 64 bitna, shodno tome koristis dllove. E sada ako ti je kontroler crven - to je normalno ako koristis 64 bitne dllove, jednostavno zabagovano je i to je to, da bi resio problem podesis kontrole sa 32bitnim dllovima i iskopiras zatim x360ce.cfg ili kako se vec zove fajl u folder u kome ti je 64bitna verzija. Ovo je petljancija, ali ovo uradis jednom i to je to, kreiras folder za 32 i 64 bita i posle toga samo kopiras fajlove kada instaliras igru i onda zaboravis na to.
I naravno proveris da imas net framework instaliran i sve to.
Ne trebaju dll fajlovi,ako mislis na one iz LIB.Msm kod mene evo probali smo Castlevaniu i Rayman Legends i samo je exe stvorio ini i onaj jos jedan i sve fencera. Ovo sto kazes da je crven kontroler i da je za zabagovano,tako sam nekoliko postova nasao na netu i to je nekima(ne svima,ali vecini)resilo problem.Meni nije,ali dobro bitno da sam izvalio na kraju. I da vecini je kao preminovanje 1_3.dll u 1_4.dll na windows 8/8.1 resavalo problem,opet opet nije :) Na kraju ocigledno je sve izbagovano do zla boga,pa eto ispismo sve (manje vise)solucije,pa ako nekome jos bude trebalo.A za ovo su krivi tvorci moda,2 godine ne diraju nista,nije postojao nikakav LIB niti ista nego standardno exe koji stvori ini i dll i to je to.Ali su se setili posle vise od 2 godine da u julu 2013 krenu da menjaju i izbacise do decembra iste 6 updatova i napravise papazjaniju. Hvala u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.