Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
world in conflict
STRANA 1 OD 1
urosk world in conflict 09.10.2007. 11:14 T5942

status: user
broj poruka: 462
Da li neko ima problema sa ovom igrom, i pritom ima nvidia karticu nove generacije 8***! Meni se desava da posle duzeg igranja komp se restartuje, i to sa najnovijim drajverima 163.71. U drugim igrama nije slucaj, pa da vidim da slucajno jos neko ima slican problem da nebi trazio problem u hardveru!!! Hvala. Usput imam amd-ov dual core, 2gb rama i 8600gts
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ..... 09.10.2007. 11:28 #29736

broj poruka: 4518

Meni odlicno radi,imam 8800....koje napajanje imas?Nije najbolje uvek ono sto je najnovije,probaj sa starijim driverima
filni ... 09.10.2007. 12:58 #29746

broj poruka: 1216

Ja sam bash juce preshao World in Conflict i igrao sam je na maximum detaljima..sve ukljuceno ..shto postoji.... I nisam imao nikakvih problema..Mozda je losha verzija igre..ili se tebi neshto pregreva komp. pa se restartuje..jesi gledao temperature....grafika?Proc?Mozda shto kaze Ognjeni ....Napajanje?Losh Windows?Virus?Ja imam te drivere...na 7600GS GLH.....(Radi kao GT) i sve super firca...Imam AMD 3500+ Klokovan na 3800+ 2.4Ghz i 2 x 1Gb GEIL 667 Mhz .Tako da ..mashina ti nije slaba to znash i sam..e sada...Shto ne radi....A druge igre rade normalno?Igrash josh neshto?Ako ostalo radi.>onda je losha verzija igre i to je to...Poz
Equinoxe Re: 09.10.2007. 14:36 #29758

broj poruka: 12057

nVidia je sa novom serijom drajvera 163.71 `kao` povećala performanse u ovoj igri. Bar se tako hvale u Release notes. Mada nisam još probao.

urosk Hvala 09.10.2007. 19:00 #29778

broj poruka: 462
Pa imao sam chifteca 350w do danas pa je mozda do njega bilo! Danas sam kupio lc green pover 550w silent giant tako da bi moralo da brije sa njim! Videcemo probacu sa drugim igrama, hvala drugari u svakom slucaju. Nego posto je ova karta dosta hladna i ima dobar oc potencijal, sa kojim programom bi bilo najbolje malo da je kloknem, posto nisam bas iskusan sa klokovanjem!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs