Imas dve vrste cipovanih PS1 ,sad kako bese jbg zaboravio sam.Ali imas na netu kako se za koju verziju reze disk. I rezeses na 2x.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Ja sam probao drugaru za PS1 i ne radi. Rezao sam na 4x pomocu imgBur :: Jel treba da bude chipovan.. :: :: :: :: Sećam se samo da je bilo bitno da se CD reže sporo, znači 8x brzina max.. :: :: :: :: :: ::
Izvini djoko sto sam pitao, valjda sam trebao to da znam iako me nikad nije zanimalo, niti sam imao/koristio ps1 znam da je neophodno na ps2, za ps1 nisam bio siguran.
@peki, znam da ima slim i ona starija verzija chubby, ma nije ni vazno vise sad, drugar je pominjao da ce nabaviti ps2
:: Kakvo pitanje :: Pa normalno : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ako skidaš ISO narežeš preko ImgBurn write speed 2x (mora da radi) a ako skineš bin.ecm & ape procedura je Raspakuješ arhivu i dobićeš nov folder u njega ubaciš bin.ecm fajl i stavi da bude unecm.exe (levim klikom obeležis i kao da kopiraš fajl)Kad se završi konvertovanje .bin isto rareš na najmanjoj brzini.Ovako to izgleda. http://goo.gl/tLifNU
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Za rezanje tih diskova, nekada je tata-mata bio Alcohol 120.
25.10.2014. 19:20
status: user broj poruka: 10997
I dan-danas imam tako narezane kompakte sa igrama (Eagle One: Harrier attack i Gran Turismo). Imao sam i neki PC - SonyPl1 emulator i ``romove``... Sve je perfektno radilo, bez stucanja, graficki solidno, jedino nisam imao ``check points saving`` jer je trebalo nabaviti poseban plugin (valjda) koji bi emulirao ``memory card slot``...
Re: Za rezanje tih diskova, nekada je tata-mata bio Alcohol 120.
26.10.2014. 21:24
status: user broj poruka: 2352
...ma ePSXe radi posao bez problema danas, ja kad sam prvi odgovor napisao na ovu temu, mislio sam da lik trazi samo romove. Tek kasnije sam video da ustvari trazi da reze lol :)
U svakom slucaju, ima dosta lepih naslova i igrivih, kad bi samo mogli da se obrade za najnoviju generaciju konzola, pa cak i PCa :)
Pozz...
:: I dan-danas imam tako narezane kompakte sa igrama (Eagle One: Harrier attack i Gran Turismo). Imao sam i neki PC - SonyPl1 emulator i ``romove``... Sve je perfektno radilo, bez stucanja, graficki solidno, jedino nisam imao ``check points saving`` jer je trebalo nabaviti poseban plugin (valjda) koji bi emulirao ``memory card slot``.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.