dali je neko skoro ima problem sa league of legends.naime igra u nekom trenutku zaledi sliku i kad ja stisnem ctrl+alt+del ona prokine i radi normalno .kad se ponovo to desi ja opet uradim isto. inace se radi o grafickoj ati 4670 sa kojom igram jos poneku igru bez problema .driveri su 13.9 preporucuju da su ti najbolji za tu graficku. directx takodje i sve ostalo sto ide. hvala
:: dali je neko skoro ima problem sa league of legends.naime igra u nekom trenutku zaledi sliku i kad ja stisnem ctrl+alt+del ona prokine i radi normalno .kad se ponovo to desi ja opet uradim isto. inace se radi o grafickoj ati 4670 sa kojom igram jos poneku igru bez problema .driveri su 13.9 preporucuju da su ti najbolji za tu graficku. directx takodje i sve ostalo sto ide. hval ::
Igra nije realno zahtevna ali je konstantno apdejtuju i ta graficka malo posustaje ili se retardira zbog novih efekata i novih dzidzabidza, a drajver za nju neki stvarno bitan je izasao pre 100 godina realno.
Ja ga igram vec 4 godine i nikad nisam imao takvih problema. Jel si probao da repair? Imas kad udjes u igru (Ne kad se ulogujes na acc nego kad tek udjes) u gornjem desnom uglu ``kljuc`` i tu imas ``Repair Client` ili tako nesto. Probaj nista ne moze da skodi. Samo ce to malo duze da traje
Vrhunac je kad kupujes rune page skine ti bodove a nema je .... posle 2 dana eto je :)
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ma prska igra,zato i izbacuju svaki drugi dan mikro patcheve,ne mogu da se skontaju sa zivotom.. .. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.