Doduse donekle buduci da na Viti mogu da se igraju samo originali koji su kupljeni ili fizicki ili online...
PSP ima daleko vecu bazu igara ako bi se ponovo odlucivao za PSP onda samo PSP GO...
Inace napolju se daleko veci broj ljudi lozi na Nintendo...
EDIT: Cevece tebe bas nema u poslednje vreme...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Imam 3001 vec cetiri godine i radi svaki boziji dan. Danju mjuza, nocu kada legnem filmovi i serije :: Jos nijedan glitch da kucnem u drvo :: :: Inace je padao XXX puta, isao i ide na pecanje, ako rikne obavezno kupujem ponovo takav :: :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/Jx__vtgiW1 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Zaista ne vidim sto bih menjao ovaj ili sto je neki novi bolji. Ovo nije iphone pa da update zivot znaci, radi mali bolje nego ista elektronsko sto sam imao do sada! Jaci je i od 3310!!
Sto se prisustva tice, jbg zasitio sam se malo, ali dobro me podseti da nisam napravio gala oprostajnu temu!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.