Za igru koja je izasla i ja obavestim... i stavim gameplay? ne kapiram :S Bar obavestenje na mail i sve cool ovako mi nije jasno :S MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Verovatno zato što si već pravio temu sa piratskim sadržajem pa si se sada nadovezao, iako je post `clean`.. stoji ti piratska zastavica na čelu
:: Za igru koja je izasla i ja obavestim... i stavim gameplay? ne kapiram :S Bar obavestenje na mail i sve cool ovako mi nije jasno : :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x4 :: TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 :: Asus DVD/RW
Da klasika, levi, desni, skrol klik, skrol gore, dole, dpi +-, back i forward.
Ali imas softver koji instaliras kojim mozes da kastomizujes bukvalno sve dugmice da budu sta god ti zelis cak i dpi +- mogu recimo da budu levi i desni klik. A sve pamti u svojoj memoriji cak i da ga odneses na drugi OS na drugom kompu.
Nisam nikakav link postavljao za kupovinu jer znam da to ne sme.. Ovde sam vec 100 god zato me i buni..samo sam napisao ko je prodavac..mislim verzija i to sa *** al dobro :) Necu vise ni to.. sve u svemu je izasla.. :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Ti si turio ime pirata neko prijavio i tema se obrisala :)
Sledeci put samo javi da je igra izasla a ako bas neko me treba kupovina, moze legalno da zatrazi ime prodavca pa cak i link da mu se posalje na mail.
Sam mail je privatna stvar i niko ga ne moze cenzurisati, niti citati bez sudskog naloga :) tj. ne moze da te `apsi ako nema nalog da pribavi tvoj email.
:: Nisam nikakav link postavljao za kupovinu jer znam da to ne sme.. Ovde sam vec 100 god zato me i buni..samo sam napisao ko je prodavac..mislim verzija i to sa *** al dobro :) Necu vise ni to.. sve u svemu je izasla.. :) :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x4 :: TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 :: Asus DVD/RW :: ::
Napisi ime igre i izasla i to je to, ako se ostavljaju konkretni celi linkovi to sve lepo vodi do pc berze, isto tako i ako napises ko je izlecio igru i slicno.
Zato se svi cude kad ja stavim putanju za kupovinu i nista se ne desi sa temom ili postom a stvar je u tome sto je link skracen pa se ne moze direktno doci do berze bilo kakvom pretragom.
Napokon neki pristojni survival horor a da nije ustvari zamaskirana pucacina u horor okruzenju.
Zeljko zivota mi nisam stavio nikakv link jer znam da ne sme :D Bio je link za youtube gameplay PC :) Al sve cool.Desava se...bitno da si prisutan,a inace..igra je vrh..kazu da je bas scary...za igranje.. jedva cekam...al opet 36gb ... vise izgleda nista nece izaci manje od 30gb .. osim mozda tetrisa hehe :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
Nije losa igra, odigrao prvi chapter, i nastavicu je sigurno, to sto je zakljucana na 30fps nije problem jer tecno radi na tom frejmrejtu tako je napravljena, a pored toga ima i dve crne linije jer je radjena da bude kao film, te linije kao i fps ogranicenje mogu da se sklone ali tako sto igra samo zumira sliku i pogorsa grafiku, a fps mislim da je bolje da je konstantno 30 nego da varira sa 30-60, jer optimizacija nije bas na nivou koliko sam video.
right click on the game’s title, select Properties, and navigate to the General tab. Enter the text “+com_allowconsole 1 _” (without the quotes). The console pane can then be accessed by hitting the insert key on your keyboard.
The Evil Within is locked at 30 fps by default, but here are the console commands for unlocking the frame rate, along with caveats for doing so, direct from the Bethesda forums:
R_swapinterval Sets the FPS lock. Note that the numbers below are negative. -2: This is the default, set to 30 FPS. This is the officially supported frame rate -1: This sets the FPS limit to 60. Fully playable, although there may be quirks (we’re going to fix these). 0: This fully unlocks the FPS. We do not recommend playing above 60. We will not fix any issues above 60.
Da, samo sto tada neces imati konstantih 60, nego ce varirati verovatno (osim ako nemas neki i7 i GTX 980) sto moze biti i gore od 30 konstantnih, sve zavisi od igre, ako je pravljena da se igra u 30 ne vidim potrebu za nekim tweak-ovanjem, ja sam je igrao u 30 i nisam primetio neki spori rad ili seckanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.