Ako zelite da pomognete, tj. dajete glas, skinujete ili da pravite modele (w3d u Gmax+Renx) uclanite se na forum i postujte u Opstoj diskusiji kategorija Serbian Triumph
taj mod se igrao Daume, da si ti ziv i zdrav. Ako nemas link, nemoj da pametujes i trujes po obicaju. Znam da je nedostupan, zato sam i pitao da skinem od nekoga. Lik je nedostupan inace bih pitao njega.
Cpu: Intel i7 4790K Cooler:Omicron HG-232 GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3GB Ram:4x8 GB PC 2800 Sabba MBO: MSI Z87 Expert Case:Chieftec Big Tower PSU:Simao 880w Mouse: Logitech 400s i Borovnica 330 Screen: 3 x Barco 24 inch
Mislio sam da se javim na više tema ali nisam, na ovu sam morao.
Dakle, mod ne da nije skinut nego nikada i nije završen, koliko vidim postoje samo dva modela koja su napravljena ali autor nikada nije okačio mod.
Član sam ModDB-a već godinama i imam pristup i IndieDB-u. Nema moda ni u arhivi a kamoli na samoj download strani.
Ako ti to nije dovoljno, i sam autor je rekao da nije završio mod, eno stoji na naslovnoj strani u komentarima. Autor je takođe rekao da će možda sve da prebaci na endžin Red Alert 3 ali čisto sumnjam.
Dakle, kako je taj tvoj drug mogao uopšte to da igra kad nije nikada ni završeno. Nisi mi jasan, zašto lažeš, zbog čega? Uvek te svi provale a ti opet.
Posle ti Daum i ostali trovači i baksuzi a u suštini oni su upravu.
Dao sam ga Saski, onoj tvojoj drugarici iz Telekoma. Zvrcni je, uskoro zavrsava sa poslom, pa nek ti ona da. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
il ima neko neki drugi link posto su na oficijelnom sajtu sklonili download za igru GTA 7? Igrala moja Dunja pre par godina pa bi sad malo na PC-ju, inace igra je bila ranije na play station 5 i xbox 3.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.