Ovo cu da odigram svakako. Vizuelno i tehnicki igra je fantasticna, u to nema sumnje, sasvim sigurno nesto najbolje sto se grafike tice trenutno. Moja jedina zamerka je sto se nisu bar malo potrudili i poradili na samom gameplay-u i ispravili ono na sta se puno korisnika, koji su je vec igrali na xbox one, zalilo, al dobro, aj, sta je tu je, samo je steta. U pitanju je sistem borbe, to sto se igra fakticki sama igra, tvoje je da samo kliknes na odredjene tastere kako bi ubio neprijatelja. Mozda su, eventualno, uveli jos jedan nivo tezine ili slicno, gde nema tog, da ga tako nazovem, konstantnog tutorijala dok je igras, videcemo.
Igra odlicno izgleda, sve sam podesio na makskimum, samo je SSAA iskljucen naravno, fps se krece oko 40-50 i igra savrseno tecno radi, barem ovaj prvi deo, mozda kasnije postane zahtevnija. Graficka je HD 7950 neklokovana...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Instalirao i ja, probao malo, grafika i sama prica su odlicni, kao i zvucna podloga koja je zaista na vrhunskom nivou. Deluje mi da je bas dobro optimizovana, stavio sam i ovaj hotfix 1, naravno kod mene na GTX780 klizi, uglavnom je na 60fps(lock), tu i tamo na nekim delovima padne malo na 40-50, ali sve u svemu odlicno radi sa svim na high.
Naravno da je odlicna igra kad je sa Xbone :D Sala na stranu igra je mnogo gotivna i bogu hvala da je remek delo doslo i na PC
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Instalirao i ja, probao malo, grafika i sama prica su odlicni, kao i zvucna podloga koja je zaista na vrhunskom nivou :: Deluje mi da je bas dobro optimizovana, stavio sam i ovaj hotfix 1, naravno kod mene na GTX780 klizi, uglavnom je na 60fps(lock), tu i tamo na nekim delovima padne malo na 40-50, ali sve u svemu odlicno radi sa svim na high.
Kratka i repetitivna... Jedino je tehnički odlično uradjena.
Inače ko ne zna, naši momci iz Novog Sada - TriLateral su radili sav mocap za lica.
:: Naravno da je odlicna igra kad je sa Xbone :D Sala na stranu igra je mnogo gotivna i bogu hvala da je remek delo doslo i na PC :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Instalirao i ja, probao malo, grafika i sama prica su odlicni, kao i zvucna podloga koja je zaista na vrhunskom nivou :: :: Deluje mi da je bas dobro optimizovana, stavio sam i ovaj hotfix 1, naravno kod mene na GTX780 klizi, uglavnom je na 60fps(lock), tu i tamo na nekim delovima padne malo na 40-50, ali sve u svemu odlicno radi sa svim na high.
Koja bre propast ? jeste kratka jeste da ima mane ali donela je atmosferu i opustanje . Upalis pokoljes kraj . COD je svetinja Modern Warfer serijal kao i black ops
@ Alard postoje razne igre i razni zanrovi ovaj zanr je po meni odlican e sad da ima mana ima.
Sad ce Evil Within da izadje pa cemo da vidimo izazivaca Resident Evil-a
:: Malo si pripit, igra je propast kompletni, ali dobro od tebe se i drugo ne očekuje, ti si jedan od manjine kojoj je COD vrhunska igra :: :: XBone :: http://www.metacritic.com/game/xbox-one/ryse-son-of-rom :: :: PC :: http://www.metacritic.com/game/pc/ryse-son-of-rom :: :: Kratka i repetitivna... Jedino je tehnički odlično uradjena :: :: Inače ko ne zna, naši momci iz Novog Sada - TriLateral su radili sav mocap za lica :: :: :: :: Naravno da je odlicna igra kad je sa Xbone :D Sala na stranu igra je mnogo gotivna i bogu hvala da je remek delo doslo i na PC :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Instalirao i ja, probao malo, grafika i sama prica su odlicni, kao i zvucna podloga koja je zaista na vrhunskom nivou :: :: :: Deluje mi da je bas dobro optimizovana, stavio sam i ovaj hotfix 1, naravno kod mene na GTX780 klizi, uglavnom je na 60fps(lock), tu i tamo na nekim delovima padne malo na 40-50, ali sve u svemu odlicno radi sa svim na high.
mozak na otavu srces pivo zavrsis unistall i to je to
Gospodari su izmuzena tema kao i Alien i Resident Evil ovo mu dodje bre kao nova era :D Sala na stranu instal klik klik jaoooo sto je dobro (prodje 2 sata ) Unistal :D ma igra za rucak a graficki i tehnicki ubija sve ostalo minus
:: :: Hm, zvuci kao nesto sto se inace cini s remek-delima :: :: Moze to da se kaze i za Mordor. Ne znam onda u cemu je razlika. :: Jos tamo ima barem malih nedotupavnih hobita :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.