Re: Dragon Age: Origins besplatna na Originu do 14.10.
08.10.2014. 19:59
status: user broj poruka: 3730
Hvala prvi deo je remek delo :D
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Inace nisam mogao nikako da svarim taktike one u 2. delu(prvi nisam igrao) jer je AI previse glup da zna da ih propisno iskoristi, pa mnogo napinje igra s`tim sto moraju svaki put da se podesavaju, menjaju i slicno, dobro je sto ih ima, ali trebale su da budu prostije!
Moram da ispravim sebe za ovo sto sam napisao, kako sam sada uzeo da igram ovo ponovo, skontao sam da su zapravo ove taktike na koje sam mislio iz ovog dela, a drugi deo sam mozda igrao nesto malo pa sam obrisao :)
:: Inace nisam mogao nikako da svarim taktike one u 2. delu(prvi nisam igrao) jer je AI previse glup da zna da ih propisno iskoristi, pa mnogo napinje igra s`tim sto moraju svaki put da se podesavaju, menjaju i slicno, dobro je sto ih ima, ali trebale su da budu prostije :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Programiranje AI ne ide bas tako glatko i ne mozes da ocekujes da upadnes u fajt i samo da gledas bez pauziranja kao sto mozes u DA2. Dok igra nije bila pecovana bukvalno su se jedva prezivljavale borbe i tad se igralo kao potezna strategija maltene, a sad je malo lakse. Igra je jedan od najboljih RPG-a ikad i obavezno je predji.
:: Moram da ispravim sebe za ovo sto sam napisao, kako sam sada uzeo da igram ovo ponovo, skontao sam da su zapravo ove taktike na koje sam mislio iz ovog dela, a drugi deo sam mozda igrao nesto malo pa sam obrisao :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.