Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Ne kopntam ko to moze da igra...Cista glupost...Ajd fudbalica i nekako igriva, ali ove kosarke su krs zivi...Bolja igrivost je bila na sega mega...pride 37.2 GB..
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gresis matori mnogo je dobar basket .Naprotiv fucu niko ne igra vise jer su sjebali Pes totalno Fifa ide na arkadu i grafiku.Ortak od ocaja cepa NFL 2015 na PS4... Skini probaj predhodni je bio super .Naravno ako volis basket
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ne kopntam ko to moze da igra...Cista glupost...Ajd fudbalica i nekako igriva, ali ove kosarke su krs zivi...Bolja igrivost je bila na sega mega...pride 37.2 GB. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ma igrao sam neku pre par godina, cista glupost...Trcis ko ludak po terenu i sutiras, pa ako udje - udje, nema nekog ciljanja i nista ne mozes uciniti po tom pitanju. Realno, mogu da pobedim nekoga ko igra 100 godina tu igru...
Mozda gresim, ali ja sam stekao takav utisak o tim kosarkaskim igricama. Jednostavno ne ide to...
Nermam nista protiv ako volis da odigras....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Je igra u odbrani,u NBA 2K je to nekako i dovedeno u prihvatljivo stanje,u EA-ovoj igri je to uzas.Prosto sama mehanika igre je katastrofa u poredjenju sa fudbalom.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Majstore, pričaj u svoje ime. Od kad 2K serijal izlazi za PC ja fudbal više ne igram. Basket je toliko dobar da to nije normalno. Očigledno ne voliš košarku pa ti zato nije jasno, što ne znači automatski da igra nije dobra. Čak mi izgleda da je nisi ni probao a pričaš o igrivosti. 2K je toliko dobar da je EA odustao od dugogodišnjeg NBA Live serijala nakon prvog pojavljivanja 2Kx basketa na PC-u. Od kad je izašao Euroleague patch ne skidam se sa 2K14. Realno nedostižan basket...
:: Ne kopntam ko to moze da igra...Cista glupost...Ajd fudbalica i nekako igriva, ali ove kosarke su krs zivi...Bolja igrivost je bila na sega mega...pride 37.2 GB.
Mala ispravka EA nije odustao nego je prvo PUKO pa odustao.... Zaboravio si da kazes za karijeru i muziku kako je gotivna :D
:: Majstore, pričaj u svoje ime. Od kad 2K serijal izlazi za PC ja fudbal više ne igram. Basket je toliko dobar da to nije normalno. Očigledno ne voliš košarku pa ti zato nije jasno, što ne znači automatski da igra nije dobra. Čak mi izgleda da je nisi ni probao a pričaš o igrivosti. 2K je toliko dobar da je EA odustao od dugogodišnjeg NBA Live serijala nakon prvog pojavljivanja 2Kx basketa na PC-u. Od kad je izašao Euroleague patch ne skidam se sa 2K14. Realno nedostižan basket.. :: :: :: Ne kopntam ko to moze da igra...Cista glupost...Ajd fudbalica i nekako igriva, ali ove kosarke su krs zivi...Bolja igrivost je bila na sega mega...pride 37.2 GB. ::
Evo druze ja obozavam kosarku,trenirao i igrao do povrede preko 10 godina,i tacno je da je 2K serijal odlican ALI samo iz ugla kosarkaskih simulacija,daleko je to iza fudbala. Pogledaj samo odbranu?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Da i ? sta ces sad ? masa sportskih igra se na konzolama bolje pokazala . NBA 2K je poslednja linija odbrane .Gran Turismo na PS4 Foza motorsport na Xbone a PC ? Pritom Fifa i Pes se urade 10X bolje za konzole
:: Ma jok, niko ne igra fucu!! Cuj ovog lika.. :: :: ::
Ma ti si glup covek eto to da ti kazem ako sam nisi jos shvatio. Pises dve razlicite stvari, prvo kazes da niko ne igra fudbal, a sad mi tu pises da se na konzolama bolje pokazale neke igre... Get your mind right bi***! lol
:: Da i ? sta ces sad ? masa sportskih igra se na konzolama bolje pokazala . NBA 2K je poslednja linija odbrane .Gran Turismo na PS4 Foza motorsport na Xbone a PC ? Pritom Fifa i Pes se urade 10X bolje za konzole :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ma jok, niko ne igra fucu!! Cuj ovog lika.. :: :: :: :: :: ::
Alo Pajseru (blago jos uvek trudim se ) ovde je rec o PC trzistu i IGRA za PC .Ko zeli fudbal i voli pre ce ga igrati na konzoli nego na ubogom PC portu . ali pricati tebi je isto kao i zidu ali opusti se imas jos drugara
I sta se koj k... javljas na temu jer si mozda igrao igru ? nisi setaj...
:: Ma ti si glup covek eto to da ti kazem ako sam nisi jos shvatio. Pises dve razlicite stvari, prvo kazes da niko ne igra fudbal, a sad mi tu pises da se na konzolama bolje pokazale neke igre... Get your mind right bi***! lo :: :: :: :: Da i ? sta ces sad ? masa sportskih igra se na konzolama bolje pokazala . NBA 2K je poslednja linija odbrane .Gran Turismo na PS4 Foza motorsport na Xbone a PC ? Pritom Fifa i Pes se urade 10X bolje za konzole :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Ma jok, niko ne igra fucu!! Cuj ovog lika.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Decko je zaostao u razvoju nemoj mu uzimati za zlo .Kad pogledas temu ovu ili bilo koju drugu on i njemu slicni eto tako proseru se cisto da zadovolje svoje potrebe.
Naravno jer fudbal igraju generalno glupaci poput tebe (cast izuzecima) Aj retarde odjebi sa teme otvori svoju pa spamuj sam sebe
:: Nisam naravno, basket nije moj sport. Fudbal jeste. :: I dalje stoji da si glup, blamiras se vidim ovde vec duze vreme. Maskota pcberze... : :: :: ::
Hahaha kralju! Znas da si procitan, to vredjanje kod mene ne pali... Niko ne igra fudbal! onda kaze: ja sam rekao za PC, PC PC, konzole... sredi mozak pacijentu.
Ma boli mene ona stvar sta kod tebe ide sta ne jer si ogranicen . o NBA 2K15 se radi za PC i o tome da masa sveta ne igra vise fudbal na PC jer je ubog.Cak sta vise jedan covek ti se javio a ima ih zilion koji nisu clan ovog foruma i slicnim.
Lepo zaobidji temu i to je to. Svoje komentare koji nemaju veze sa temom zadrzi za sebe Ja procitan ? ozbiljno se brinem za tebe i slicne ovde se radi o basketu alo !!!! aj izadji napolje do neke igraonice pa igraj Pes ili Fifu jer za kosarku ocito nisi i to je to
:: Hahaha kralju! Znas da si procitan, to vredjanje kod mene ne pali... :: Niko ne igra fudbal! onda kaze: ja sam rekao za PC, PC PC, konzole... sredi mozak pacijentu :: ::
Za tebe su gluposti za druge nisu pomiri se sa tim da si nebitan ovde, ai sire koliko mogu da zakljucim . Jednu pametnu temu nemas na forumu jedan koristan savet i dajes sebi za pravo da se obracas drugima tako sto spamujes teme ? Zapitaj se malo
sich verlaufen
:: Ne mozes promeniti cinjenicu da pricas gluposti, i mislis da su svi kojima se obracas tvoje inteligencije (bolje reci neinteligencije) :: :: Gute Nach :: ::
Dobro, dobro, smirite se. U Fifi 15 igrac zaobidje golmana, stane ispred gol linije, i umesto da sprovede loptu takoreci pogledom, on je sutne paralelno s linijom i ona ode u aut. Drugom prilikom moj igrac da potpuno besmislen autogol. Tako da dzabe sto vise volim fudbal kad je ovo smesno.
2K takodje ima mana, ali nisu tako ocigledno debilni propusti u AI da se bas trenutno izvaljas od smeha.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.