Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Odlicno, da odem i to da kupim, pa ce nekada posle wastelands-a 2 doci na red : :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Odlicno, da odem i to da kupim, pa ce nekada posle wastelands-a 2 doci na red : :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: ::
Upravo tako, ovo je sasvim nova igra koja apsolutno nema veze ni sa jednom prethodnom(da neko ne pomesa), totalno nova prica, koja je prakticno stavljena u period kada je bio i prvi film i odprilike trebalo bi da prati tu neku radnju i pricu, a i sam gameplay i stil igre je totalno drugaciji od prethodnih, generalno vise je sunjalica.
:: Koja prethodna dva dela kad ovo nije nastavak ijedne igre? Mozak ćao zdravo.. :: :: ::
Upravo tako ali ocito mozak se ne koristi kako treba ali to je ocekivano za deo clanova ovog foruma
:: Mislio je na serijal Alien :: Zadnja dva su po njemu bila loša :: :: ::
Ne, to je očekivano u tvom individualnom stanju tako da ne prebacuj to na ostatak foruma...
:: Upravo tako ali ocito mozak se ne koristi kako treba ali to je ocekivano za deo clanova ovog forum :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Mislio je na serijal Alien :: :: Zadnja dva su po njemu bila loša :: :: :: :: :: ::
Ovo je sunjalica nema ovde akcije, ali sunjalica iz prvog lica mi je oduvek bila debilana, niti znas koliko viris iza coska, imas ono kao izvirivanje ali opet ne znas da li te tad vide, a uglavnom te vide tako da to virkanje gubi smisao i poentu + preglednost je 0, jebes sunjalicu gde gines 100x i igras po sistemu ako prodje prodje...
Upravu si maloumni clanovi moze ? (cast izuzecima ) i nemoj se javljati kad nemas nista pametno da kazes ovako ispadas obican pajac cisto da nabijas poruke na forumu
:: :: Ne, to je očekivano u tvom individualnom stanju tako da ne prebacuj to na ostatak foruma.. :: :: :: Upravo tako ali ocito mozak se ne koristi kako treba ali to je ocekivano za deo clanova ovog forum :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Mislio je na serijal Alien :: :: :: Zadnja dva su po njemu bila loša :: :: :: :: :: :: :: :: ::
I da igra je tesko smece kao i predhodni delovi iz serijala Alien .. Dzabe se skidalo 23 gb
:: Ovo je sunjalica nema ovde akcije, ali sunjalica iz prvog lica mi je oduvek bila debilana, :: niti znas koliko viris iza coska, imas ono kao izvirivanje ali opet ne znas da li te tad vide, :: a uglavnom te vide tako da to virkanje gubi smisao i poentu + preglednost je 0, :: jebes sunjalicu gde gines 100x i igras po sistemu ako prodje prodje.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: I da igra je tesko smece kao i predhodni delovi iz serijala Alien .. Dzabe se skidalo 23 g :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ovo je sunjalica nema ovde akcije, ali sunjalica iz prvog lica mi je oduvek bila debilana, :: :: niti znas koliko viris iza coska, imas ono kao izvirivanje ali opet ne znas da li te tad vide, :: :: a uglavnom te vide tako da to virkanje gubi smisao i poentu + preglednost je 0, :: :: jebes sunjalicu gde gines 100x i igras po sistemu ako prodje prodje.. :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen Dell 2 :: :: :: ::
Nisam budala da placam izlizane naslove koje su iscedili .....
:: Sta ti je srbistanac.. :: :: Kmecis sto si DZABE skidao 23GB.. :: :: Zamisli samo da si platio za ta 23GB.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: I da igra je tesko smece kao i predhodni delovi iz serijala Alien .. Dzabe se skidalo 23 g :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Ovo je sunjalica nema ovde akcije, ali sunjalica iz prvog lica mi je oduvek bila debilana, :: :: :: niti znas koliko viris iza coska, imas ono kao izvirivanje ali opet ne znas da li te tad vide, :: :: :: a uglavnom te vide tako da to virkanje gubi smisao i poentu + preglednost je 0, :: :: :: jebes sunjalicu gde gines 100x i igras po sistemu ako prodje prodje.. :: :: :: :: :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: :: :: Cooler:CM v8 GT :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: Keyboard: Logitech iluminate :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: Screen Dell 2 :: :: :: :: :: ::
Koliko sam ispratio igru, trebalo bi da pruzi autentican dozivljaj iz filma samo iz prvog lica (i sa drugacijom pricom). Po onome sto sam video do sad mislim da je prilicno uspela u tome, kapiram da kad sednem da igram moze samo da bude bolje.
Nije loša mada stoji ono sto je dexter reko. Grafika ništa spektakularno ali sasvim pristojna atmosfera solidna. Igrao sam je neka 4 sata i fali akcija fali borba to je najveca zamerka.Ne mnogo vise ali nisam ispalio ni jedan metak. Imam samo neki pistolj koji na androide prakticno ne deluje a i kolicina municije je vrlo mala. Poprilicno cesto se izgubim sto i nije tako loše a ovo je prvi naslov posle dužeg vremena koji me drži ispred kompjutera.
Pa igra je survival horror a ne klasicna pucacina.
`The Creative Assembly described Alien: Isolation as a survival horror game as opposed to an action shooter, and to that end chose to style the game more closely to Ridley Scott`s original horror film Alien, as opposed to James Cameron`s more action oriented sequel Aliens.`
Resident Evil vrvi od akcije pa mu to ne smeta da bude survival horror, i to flagship (mnogi bi rekli). Nisam jos probao Isolation pa necu da sudim, al` znam da nisam na licu mesta.
Ne brini se ti za psihofizičko stanje individua na forumu pošto nisi baš najsjajniji primer mentalno stabilne osobe.
Uvek me nasmeješ...
Igra je vrhunska, zna se ko je radio, koliko je truda uloženo i kakva je tehnički.
Grafički je odlična, priča i celo iskustvo savršeno dočarava atmosferu prvog filma, Sigurney Weaver je sama dala glas za originalnu igru i većina glumačke ekipe iz prvog dela je dala glas za DLC Crew Expandable. Animacije su odlične, zvukovi perfektni, texture odlične, shading engine-a je na nivou.
Poenta igre jeste šunjanje i izbegavanje tako da ne vidim u čemu je problem, nema šta da ne valja, može samo da se ne dopada nekome ali da nazove ovakvu igru smećem. Survival horror, ne shooter.
To što se Dejzanu koji nema ukusa ne svidja igra je sam vic po sebi. Čovek ne zna gde udara glavom na forumu.
:: Upravu si maloumni clanovi moze ? (cast izuzecima ) i nemoj se javljati kad nemas nista pametno da kazes ovako ispadas obican pajac cisto da nabijas poruke na forumu :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: Ne, to je očekivano u tvom individualnom stanju tako da ne prebacuj to na ostatak foruma.. :: :: :: :: :: Upravo tako ali ocito mozak se ne koristi kako treba ali to je ocekivano za deo clanova ovog forum :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio je na serijal Alien :: :: :: :: Zadnja dva su po njemu bila loša :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
O ukusima se ne treba raspravlja ti ako imas i malo kulture (znamo da je nemas tako da ti je oprosteno) Ceo serijal se bazira na FPS ovo je skrnavljenje serijala .Ok Survival horor dobra ideja ali ne za ovaj zanr.Tu je Resident Evil Alan Wake Alone in the dark. Videlo se kako je proso resident evil sa idejom da ima samo delic fps. I molio bih te da se ne trpas de ti nije mesto samo sebi nabijas poruke kad podbadas ljude ,mene to licno ne smeta ali ako te ne jebe 98% foruma ovo ti sigurno nije nacin da se oglasis.
:: Ne brini se ti za psihofizičko stanje individua na forumu pošto nisi baš najsjajniji primer mentalno stabilne osobe :: :: Uvek me nasmeješ.. :: :: Igra je vrhunska, zna se ko je radio, koliko je truda uloženo i kakva je tehnički :: :: Grafički je odlična, priča i celo iskustvo savršeno dočarava atmosferu prvog filma, Sigurney Weaver je sama dala glas za originalnu igru i većina glumačke ekipe iz prvog dela je dala glas za DLC Crew Expandable. Animacije su odlične, zvukovi perfektni, texture odlične, shading engine-a je na nivou :: :: Poenta igre jeste šunjanje i izbegavanje tako da ne vidim u čemu je problem, nema šta da ne valja, može samo da se ne dopada nekome ali da nazove ovakvu igru smećem. Survival horror, ne shooter :: :: To što se Dejzanu koji nema ukusa ne svidja igra je sam vic po sebi. Čovek ne zna gde udara glavom na forumu :: :: :: :: Upravu si maloumni clanovi moze ? (cast izuzecima ) i nemoj se javljati kad nemas nista pametno da kazes ovako ispadas obican pajac cisto da nabijas poruke na forumu :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne, to je očekivano u tvom individualnom stanju tako da ne prebacuj to na ostatak foruma.. :: :: :: :: :: :: :: Upravo tako ali ocito mozak se ne koristi kako treba ali to je ocekivano za deo clanova ovog forum :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mislio je na serijal Alien :: :: :: :: :: Zadnja dva su po njemu bila loša :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kurva o poštenju? Ti nekome soliš pamet o kulturi? Hahahahaha. Ti si bre hodajuće licemerje! Neobrazovano detence.
Opet pominješ pogubljeno neki serijal, pošto si detence opet treba da ti se crta:
OVO NIJE IGRA IZ AVP SERIJALA NITI BILO KOG DRUGOG ILI TREĆEG SERIJALA
Pošto očigledno nemaš toliko obrazovanja da poznaješ filmsku materiju Alien serijala nema šta da se raspravlja sa tobom.
:: I molio bih te da se ne trpas de ti nije mesto samo sebi nabijas poruke kad podbadas ljude ,mene to licno ne smet
Nemam potrebe da nabijam poruke, nemam 16 godina kao ti, niti me interesuje koliko nabijenih poruka imam, na forumu sam jako dugo pa je tome usledio broj postova.
:: ako te ne jebe 98% foruma ovo ti sigurno nije nacin da se oglasis
Samnom ljudi na forumu komuniciraju dok se tebi podsmevaju, premotaj malo svoje postove pa vidi ko koga jebe :)
WOT, WOW i SSD
Over and out...
:: O ukusima se ne treba raspravlja ti ako imas i malo kulture (znamo da je nemas tako da ti je oprosteno) :: Ceo serijal se bazira na FPS ovo je skrnavljenje serijala .Ok Survival horor dobra ideja ali ne za ovaj zanr.Tu je Resident Evil Alan Wake Alone in the dark :: Videlo se kako je proso resident evil sa idejom da ima samo delic fps ali
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.