Biće ovo dobro, a što je i bitnije, biće za PC. Ko je igrao Ico i/ili Sotc uživaće i u ovome jer će biti jako slično (dvojica likova su radila u Team Ico), tačno se vidi taj stil.
:: Da vidim Journey,nekada,na pc-u.Znam da je nemoguce,ali igra neverovatna :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Taj emuljator moze da pokrene dve linije i jednu tacku :)
Sto se iznajmljivanja tice, tu nema vajde. Ti iznajmljivaci imaju samo nemodovane konzole, i Fifu i NBA na disku. Njih pitati za nesto vise je kao pitati prodavca krompira sta je SSD. Mada, za ovo drugo nisam siguran.
`Dobar dan, ja bih hteo da iznajmim PS3 da odigram Journey.` `E, al nemam ja to. Imam Fifu i NBA.` `A da li vam je konzola modovana, pa da sam ubacim Journey?` `Modovana?` `Pa da, znate, kopije, Rogero, i to...` `Nemam pojma brate, ja kad dam konzolu cigancicima oni samo pikaju fudbal i basket, i meni je dosta.`
Ali nemajte brige. Miskonius radi konverziju koja izlazi cim je Engri Dzo aminuje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.