@Dexter Ne da je lepo nego je divno, al nema prave igre dok te s vremena na vreme ne pojure. Ovako ipak ostaje na hidden object/sherlock holmes/dear esther.
:: @alra :: Trenutno se pravi Quantum Break tako da verovatno nece uskoro izaci Alan wake 2. :: ::
Trebalo bi da naprave drugi deo ali pitanje kada ce on izaci za pc. Nekoliko godina je proslo izmedju izlaska verzije igre za xbox i pc. Pogledaj na youtubeu gameplay igre Quantum Break koja je najavljena kao xbox ekskluziva.
Pretpostavljam da ce Quantum Break izaci za pc posle par meseci posle xbox verzije a ta igra izlazi sledece godine sto znaci da kreatori te igre nece imati vremena da u isto vreme prave Alan Wake 2. Cini mi se da igras platformske igre pa ti predlazem da pogledas teme na forumu Svet kompjutera.
Pa nista, cekamo PC. Pogledao sam gameplay. Deluje kao regularna pucacina iz treceg lica, s malo dodatne sminke. Nije lose, mada nije ni za neko secenje vena.
Ja bih samo zamolio da ti utisci koji dolaze budu bez bojlera, ako je ikako moguce. Ili, ako nije, da budu sa adekvatnim upozorenjem. Kao da, npr, na pocetku stoji B O J L E R ! ! !, ispisano zelenom bojom, plavim slovima.
Fina igra, nemam nesto vremena da se bakcem mada cini mi se da igra bolje radi sa starim NV drajverima 340.52 (nesto mi stuca sa novim 344.11). Ajd ko ima vremena i nv kartu neka proba ...
Stvarno svaka cast ljudima koji su je napravili. Mogu da zamislim kako se ovo dobro igra uz recimo Oculus Rift. Ako ga jednog dana budem pazario definitivno ce ova igra biti medju prvim naslovima kojima cu se vratiti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.