Pa ovako, ako ti se pojave tackice na monitoru u 3d aplikacijama (CS), a nemas ih ovako, to verovatno znaci da ti se graficka pregreva i daje artefakte, to jest da nije ispravna bas kako treba. Moras nam dati jos podataka. Ovako mozda bi trebalo da smanjis frekvenciju graficke mozda pomogne, ali kao sto rekog treba vise podataka, konfiguracija, prt sc process Explorer-a itd. Probaj instalaciju najnovijig drivera, reinstalaciju istih itd.
Graficka je ispravna 100%, ne greje se preko 42 - 43c, doduse isti problem sam imao sa starim kompom i 9600gso... Te teckice nisu artefakti, vec net_graph pokazuje neke nepravilnosti u sinhronizaciji mog kompa, servera, interneta ili sta vec... A net mi je 25/2.5 kabal, sbb..
fx6300 | 990fxa-ud3 rev4.0 | 4Gb @ 1866 | gtx 460 Hawk | Seasonic X-series 650KM3 dead silent pc
The best cmdrate to use is always 5 more than your fps, so for the maximum 100fps 105 is fine. Best setting: 105 Assuming you have 100fps (Always +5 your FPS, 100fps = 105 cmdrate.)
probao si tri razlicita kompa i dve razlicite konekcije, zaista ne znam sta bi neko mogao da ti predlozi a da ima veze sa problemom, solarno zracenje, podzemne vode?! kakva ti je struja kuci?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.