Ak` niste znali izasla je najskuplja igra ikada: Destiny. Pravljenje ove igre je navodno kostalo vise nego pravljenje filma Avatar, najskupljeg do sada :P
PC opet preskocen ? Sto se igre tice remek delo inace prvog dana je povratila ulozeno....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ak` niste znali izasla je najskuplja igra ikada: Destiny. Pravljenje ove igre je navodno kostalo vise nego pravljenje filma Avatar, najskupljeg do sada : :: :: http://www.destinythegame.com :: :: Elem trenutno nema vezije za PC... damn! Ali ovi trejleri deluju impozantno : :: :: Nadam se da ce i na PC da se pojavi uskor ::
Igra je fenomenalna... Pre možda mesec dana sam igrao demo verziju kod prijatelja na PS4 i oduševljen sam... Čim sam došao kući sam počeo da guglam za PC verziju i tada je bilo pod velikim znakom pitanja da li će se uopšte pojaviti za PC... Kakvo razočarenje... Sada kao najavljuju da će sa pojaviti ali znatno kasnije. Jbg...To su prednosti konzola... Ekskluzivni naslovi se čuvanju za konzole i to je nešto na čemu PC korisnici mogu samo da im zavide... Grand turismo nikad neće videti PC, a četvorka je bez premca najbolja vožnja koja je naravno rezervisana samo za PS... Takođe SF trkačine kao WipeOUT ne postoje za PC, sve je nešto nalik AIM racing ili Quantum Rush, ali nije ni do kolena WipeOUT serijalu...
ulozili su 500milki za igru, nemoguce da su toliko vratili bas prvog dana.
:: PC opet preskocen ? :: Sto se igre tice remek delo inace prvog dana je povratila ulozeno... :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: Ak` niste znali izasla je najskuplja igra ikada: Destiny. Pravljenje ove igre je navodno kostalo vise nego pravljenje filma Avatar, najskupljeg do sada : :: :: :: :: http://www.destinythegame.com :: :: :: :: Elem trenutno nema vezije za PC... damn! Ali ovi trejleri deluju impozantno : :: :: :: :: Nadam se da ce i na PC da se pojavi uskor :: ::
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: ulozili su 500milki za igru, nemoguce da su toliko vratili bas prvog dana :: :: :: PC opet preskocen ? :: :: Sto se igre tice remek delo inace prvog dana je povratila ulozeno... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: :: Ak` niste znali izasla je najskuplja igra ikada: Destiny. Pravljenje ove igre je navodno kostalo vise nego pravljenje filma Avatar, najskupljeg do sada : :: :: :: :: :: :: http://www.destinythegame.com :: :: :: :: :: :: Elem trenutno nema vezije za PC... damn! Ali ovi trejleri deluju impozantno : :: :: :: :: :: :: Nadam se da ce i na PC da se pojavi uskor :: :: ::
Klinac je skinuo za PS3 ali nece da biva bez PSN naloga i OnLINE...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: da se piratizuje :D ali nigde ne zurimo, ako izadje cekacemo : :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: WD1003FZEX 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Kupis konzolu,platis igru i odmah skontas :) Eto :) Sala na stranu ovakva igra bi na PC napravila bum ali nema se uslova...
:: Da je tu mnogo trckaranja unaokolo i nista vise :)Zasto 500 miliona za ono pojma nemam.Takav mi je prvi utisak :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Meni ovo nista posebno, obicna pucacina iz prvog lica kao i tona drugih, samo malko lepse izgleda i to je to. A sama vizuelna estetika igre ne moze ni da pridje lepoti recimo Bioshocka III.
500 miliona $ - je ukupna svota novca koja je potrosena na marketing, servere, testiranje i sve ostale stvari koje kostaju pored razvoja same igre - daleko od toga da je 500 mil. otisla na razvoj, ta je tako bilo imalo bismo igru koja ima kampanju od bar 30-40 sati, a ne 7-8 koliko se prica da traje. Inace, ono je nova fransiza tako da je reklamna kampanje bila poprilicno agresivna (citaj brutalno skupa). Hocu reci - na sam razvoj igre nije potroseno nista vise novca nego kada je u pitanju bilo koja druga AAA igra. Tako da je i ovo cist marketing.
E sada - prodaja igre - opet markiting, da bi se ljudi zaleteli i mislili kako je ovo najprodavanija igra ikada.
Publisher Activision said in a statement this morning the shooter game from developer Bungie the company `sold more than 0 million` of the game into retail stores worldwide.
Sta ovo znaci? Radnje su kupile kopije destinija u vrednosti od 500 miliona - daleko od toga da su gameri kupili kopije u toj meri, ali ovo je dobar pokazatelj da ce igra da se prodaje dobro. Ono ste me nervira je Activision koji iskrivljuje cinjenice kako bi privukao paznju sto vise.
Inace - da se razumemo - nemam nista protiv same igre i mislim da je dobro sto se sungie osmelio da proba nesto novo, samo me nervira Activision kao publisher.
Ovo je vise zamisljeno kao co-op i multi nego kao soliranje, i to mora da se uzima pri oceni. Vizuelna estetika + audilna poetika + socijalna kinetika = emocionalna frenetika.
Ja sam gledao gejmplej jos tokom bete i nije mi jasno sto su se ljudi ovoliko isprimali na ovi igru. Nista, ali bas nista sto sam video nije nesto sto je vec neko uradio i to mnogo bolje ako smem da primetim, osim grafike naravno. Ali evo gledam recenzije po netu i svi se slazu da je igra u najboljem slucaju prosek.
Neka bude i povrsno. Ja iznosim svoje misljenje. S obzirom na ono sto sam video u traileru igra ne nudi nista revolucionarno. Osim toga taj tip igara me ne privlaci i sigurno je necu igrati. Recimo kada sam gledao trailer igre Far Cry 3 pre nego sto se pojavila rekao sam `to je to`. Nisam se prevario, odnosno nije me razocarala kada sam poceo da je igram. Odigrao sam je 3 puta za redom i mogao bih opet. Ocekujem da ce ista prica biti i sa Far Cry 4.
To nije misljenje nego izrazavanje ukusa. To sto ti nesto ne volis, to ne znaci da je lose. Stalno se nesto omalovazava brisanjem granice izmedju objektivne ocene i licnog ukusa.
Ne znam sta je tacna definicija igre za `odrasle`, ali da li bi ti ulozio 500 miliona u `deciju` igru?
Svejedno, ovo ne moze da se proceni dok se ne proba, i imaj malo vere u ono sto pricam. Pa probaj, mozda i promenis misljenje.
Druze, ostajem pri tome da sam izneo svoje misljenje a ti ga zovi `izrazavanje ukusa`, ne smeta mi. Pogledaj jos jednom i videces da nisam upotrebio reci `ne volim` i `lose`. Osim toga nisam nista i nikoga `omalovazavao` jer to inacene ne radim... nikad. Meni igra jednostavno deluje `decije` jer me podsetila na igre iz Star Wars fransize, tacno da su ulozili i citavu milijardu. Igru svakako necu probati da bih davao neke procene, ako me ne privlaci necu je igrati i to je to. Nema tu nista lose, zar ne.
@bomid Prvih pola sata - sat koliko sam igrao mi je baš ostavilo obećavajući utisak... Ne znam možda je kasnije običan smor... Inače sam ljubitelj SF žanra i rado bih je odigrao do kraja.
@bomid Nema nista lose per se, ali je greota jer gubis celu dimenziju. Ovo je svet koji se ne procenjuje letimicnim pogledom, nego je single, co-op i multiplejer sa tranzicijom bez savova. Samo kada se iskusi sve to zajedno i licno, samo tada biva jasno o cemu se u stvari radi.
Ne tvrdim da je to bolje iskustvo od solo offline igranja piratske kopije, ali odgovorno tvrdim da je prilicno razlicite vrste. Tol`ko, ne bih vas vise zadrzav`o.
...nisam znao da je Star Wars decji. Ja kao jedan od obozavalaca kompletne sage i svih dodatnih sitnica, obozavao sam da igram igre sa SW tematikom. Pa cak i LEGO Star Wars (ali to je stvarno decje).
U svakom slucaju, ono sto smo do sad videli, tj sto je igrano i prikazano je mali deo celog `sveta` u Destiny-u. Igra je ogromna i deo je novog zanra koji je kombinacija MMORPG i FPS. Za neke je to dosadno i ne igraju, za neke kao sto sam ja je odlicno. Igrao sam betu na PS3-ci i bio sam odusevljen kako igra radi, koliko je igriva. E sad, kao sto sam rekao, igra je ogromna, ali ne verujem da ce Bungie da zajebe stvar i napravi dobar pocetak, a los kraj. Sve njihove igre koje sam probao bile su OK.
Iskreno se nadam da ce se igra pojaviti na PC-u, i da ce konacno spojiti net code za sve konzole zbog broja igraca.
Pozz...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.