Toliko o Pc trzistu nema dok Sony i MS ne daju amin ....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Presao sam je jednom na konzoli, i nece mi biti nimalo tesko da je predjem jos jednom, ali onako, bas sa uzivanjem, polako, da istrazim svaki delic i svaku sporednu misiju. Pa jos kada dlc-ovi stignu... Milina. Inace spominje se i neki zombie themed dlc, za one koji vole takvu tematiku.
Bio sam skeptican pre izlaska igre, ali kada sam jednom poceo da igram... Uf... Majstorski stvarno sa ogromnom paznjom posvecenom detaljima. Ako nadjem neki dobar deal, verovatno cu pazariti original da igram gta online. Koji je od izlaska igre dobio gomilu free dlcova i aktivno rade na poboljsavanju modova, dodaju nove heist-ove i slicno. Stvarno su me iznenadili post launch supportom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.