Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CALL OF DUTY 2 LAN problem
STRANA 1 OD 1
ACID666 CALL OF DUTY 2 LAN problem 04.10.2007. 15:36 T5869

status: user
broj poruka: 21
Problem je sledeci: kad igram preko lan-a u kuci, COD2 mi jako uspori, ranije kada je bio instaliran sve je islo bez ikakvih problema. Ponovo sam instalirao na oba kompa sa istog diska kao i ranije kada je sve fukcionisalo perfektno. Sada mi cima kao kad u single player modu ubacis previse detalja. Inace i sada mi u single player modu radi igra savrseno. Kompjuteri su vezani preko hub-a, kao i ranije, na oba kompa je xp kao i ranije. Jedina razlika je sto sad imam kaspersky internet security, ali zakljucio sam da ni on nije problem jer ga ugasim i dalje je isto. Pa ako neko ima ideju sta bi to moglo biti nek mi se javi! E da igra nije update-ovana, mulitplayer verzija je 1.0 isto kao i ranije kada je funkcionisala savrseno.
Da dodam, mada sumnjam da je vazno, mreza je na 100 Mbps i pokusao sam normalno kopiranje fajlova zbog protoka, i bilo je 10MB/sec.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zaks lan problem za cod2 04.10.2007. 20:56 #29349

status: user
broj poruka: 7

proveri da li nije do kabla, jer ja sam imao isti problem a resenje (problem) je bio u kablu koji je, da kazem, godinama funkcionisao OK, ali je poceo da zeza...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs