Hm.... Malo glupo da ovde postavim.... Ali idemo otvoreno: Momci, devojke, ortak me ubi u Fifi, i to vise nije interesantno.... Dajte neke fore fazone, linkove, ne znam, samo da ga lakse oderem a da on to ne provali, naravno....:)
Moram malo da se pohvalim, pes 6,7 i sve fife od 2000 (otkad sam poceo) rasturam, tu sam tata mata :), osvajao sam i par turnira ovde i ...nema tu nikakvih caka koje ti ja mogu reci koje ce ti pomoci da sutra igras bolje, jednostavna i brza igra (bez komplikovanja ) i puno puno vezbe ( nije to teretana :) ....hocu da kazem, puno , puno partija i uzivanja sa drugovima u fudbalu kao sto sam i ja i bices bolji ( utakmice protiv kompa ti tu nece puno pomoci, to je tek zagrevanje )
ajd uzdravlje :)
Ono sto je moja najveca prednost ( a priznajem i uzivancija ) su driblinzi, znaci na centru uzmem loptu pa do gola..elem mozes da pokusas da se skoncentrises na driblinge(nikakve makazice, posebni tasteri i ostale gluposti) nego varanje igraca telom, promenom pravca....gledajuci gde su ti protivnicki igraci ...tesko je to objasniti recima....samo punooo puno vezbanja
Ako već hoćeš da delješ ortaka u fuci, batali to đubre od fife 07, skini demo PES 2008, oduševi se šta je najbolja fudbalska simulacija (igra se pojavljuje krajem oktobra), navežbaj malo i onda pozovi ortaka da mu pokažeš čiji Mesi crnog Ronaldinja prede...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.