Taman skinuo,da isprobam ovih 7 da vidim dal da kupim i ovo sranje?Citam po forumima ljude zajebava jos od novembra 2013,cas radi cas ne.Probao sve,znaci iz installer foldera u bf 4 folderu instalirao,updatovo drivere itd..Windows 8.1. Radi li vama kako valja?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Sta da ti kazem,kad sam ga skinuo i obrisao posle 10min. Odigrao jedan multi i kad se zavrsila partija ja izasao i nisam mogao vise da udjem?! Probao i onaj single i multi,ali nista nije radilo..osim uninstala .).
Ova tema nije napravljena za lecenje frustracija pojedinih napaljenika.Sa covekom koji kaze da EA izbacuje dobre igre i da imaju najbolju podrsku na svetu normalan covek nema sta da razgovara. Koliko imas godina 14,15?
Mass Effect, Dragon Age, Dead Space, Battlefield, MOH, Mirror`s Edge, Crysis, NFS, FIFA, Sims itd. itd. itd.
Live chat sa podrškom dostupan 0-24, nebo i zemlja u odnosu na Valve i ostale.
Umesto što si u prvom postu postavio pitanje, citiram: `Radi li vama kako valja?` trebalo je da kažeš da je tema napravljena za lecenje frustracija jednog jedinog napaljenika, to jest tebe samog.
Pokušaj na forumu SK ili nekom sličnom klinačkom okupljalištu gde se grupno mrze stvari koje nisu dovoljno `cool` za srednjoškolske wannabe hipstere.
Dodje covek,uleti u temu napise sta njega zanima i nastavi da sere.I jos se sad tu prepire,hoce da ispadne u pravu.Mozda je i ovih 15 godina mnogo sto sam napisao. ODJEBI!
nemoj da se primas na te fore i fazone vidis da sunce udara .... BF4 ja fail product Sims takodje propala igra koja uzima pare od prvog dela na istu foru... Dead space igra u pokusaju da skine Resident evil... dragon Age kec je zakon ostalo smejurija.... MOHA stara da novije ubi boze.... mirors egge no coment.... Crysis deca da se prze na grafiku.... game play nula NFS unisten Grid im zado fatalan udarac pa su morali film da snime da bi povratili veru... Fifa ? mozda 14,13 ostalo ne vredi pisati.... mass effect prvi i drugi deo super 3 najava za otimanje jos para
Steam koji BUKVALNO diktira uslove svima da bude los ? Pa takve pogodnosti daje da je Origin i Ubishit odmah lzbacili svoja govna od programa.... Znas onu Srbi imaju Ajvar e sad ce Makedonci,Slovenci,Hrvati isto......
EA je sinonim za otimanje para i lose igre.... Evo i Titan Fall pokusaj i fail...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Ova tema nije napravljena za lecenje frustracija pojedinih napaljenika.Sa covekom koji kaze da EA izbacuje dobre igre i da imaju najbolju podrsku na svetu normalan covek nema sta da razgovara :: Koliko imas godina 14,15 :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Iznerviraju me ovakvi misevi i klinarija od oko 15 godina(a po postovima vidis da je tako)sa njihovim svinjarijama po forumu.Moderatora kao da nema,ali bukvalno. Ali pazi mi koji imamo dugogodisnje iskustvo na forumu smo kreteni,ne moderatori,oni vade i sta ih briga,mi smo debili sto ostajemo,a nijedno obecanje(setimo se koliko ih je bilo 2013.godine)nije ispunjeno. I na kraju kao slag na tortu imam gospodu kao doticni troll gore. Ode i ova tema u kurac,i ja sam kreten sto pitam uopste.Realno.
Ma samo ignore druze.... Znas kako ide ti ga krstis a on prdi.... Ovaj Forum je koristan dosta toga moze da se nauci i dobiju ideje ali koliko to sve moze ljudi koji su na njemu mogu totalno da ga obezvrede....
Sto se tice trolova imas ih koliko hoces... samo ignore i to je to....
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Iznerviraju me ovakvi misevi i klinarija od oko 15 godina(a po postovima vidis da je tako)sa njihovim svinjarijama po forumu.Moderatora kao da nema,ali bukvalno :: Ali pazi mi koji imamo dugogodisnje iskustvo na forumu smo kreteni,ne moderatori,oni vade i sta ih briga,mi smo debili sto ostajemo,a nijedno obecanje(setimo se koliko ih je bilo 2013.godine)nije ispunjeno :: I na kraju kao slag na tortu imam gospodu kao doticni troll gore :: Ode i ova tema u kurac,i ja sam kreten sto pitam uopste.Realno :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Tipičan odgovor za nekog ko je poklopljen argumentima, pa besni u nemoći. Odgovorio sam na pitanje koje si postavio u PRVOM postu, a to što ti se odgovor ne sviđa, šta da ti radim. Isto se ponovilo i u sledećem postu.
Bar je došao PC ekspert Dejzan da te uteši, jbg, i to je nešto. :D :D :D
:: Dodje covek,uleti u temu napise sta njega zanima i nastavi da sere.I jos se sad tu prepire,hoce da ispadne u pravu.Mozda je i ovih 15 godina mnogo sto sam napisao :: ODJEBI :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Polaskan sam titulom znam da je sa besom izgovaras ipak neces biti ni 1% od tog zvanja... Sto se tice besnila Djokosrb nije tip da odlepi tako lako znas mi stariji smo dosta prosli sto klinci poput tebe tek treba CUJU a kamoli da prodju..... idi u bioskop i gledaj Need for speed (inace pokusase da sjebu Fast and Furious ali kao i sa igrama opet fail....)
:: Tipičan odgovor za nekog ko je poklopljen argumentima, pa besni u nemoći. :: Odgovorio sam na pitanje koje si postavio u PRVOM postu, a to što ti se odgovor ne sviđa, šta da ti radim. :: Isto se ponovilo i u sledećem postu :: :: Bar je došao PC ekspert Dejzan da te uteši, jbg, i to je nešto. :D :D : :: :: :: :: Dodje covek,uleti u temu napise sta njega zanima i nastavi da sere.I jos se sad tu prepire,hoce da ispadne u pravu.Mozda je i ovih 15 godina mnogo sto sam napisao :: :: ODJEBI :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Dead Space los? Prvi deo je umetnicko delo bukvalno. Drugi je cool takodje dok mi se treci i nije nesto svideo ali i za ocekivati da nikad nista i nije na nivou prvog dela. Crysis za decu? Sve zavisi od samog stava i percepcije. Sasvim ok za fps igru a sto se tice grafike jos uvek ni jedna igra nije na nivouy Crysis 1. Kamo srece da su danas sve igre tako graficki kvalitetno uradjene. U kom smo mi dobu?
NFS Shift 1 i 2 su totalno cool delovi. Vrlo rado igram kad god imam vremena. Da ima losih nastavaka ima ali reci za celu fransizu da je lose stvarno ne ide.
BF4 je igra zasnovana na multiplayer platformi. Single player je tu samo `cisto da se nadje` . Iz koje perspektive treba posmatrati ovu igru da bi se konstatovalo da je fail?
Ocito si mlad i propustio dosta stvari.... Aj blago meni lepo Resident Evil 1,2,3,4,5 i onda ces shvatiti sta mu dodje Dead space... Alan Wake je za Dead Space izmisljena igra a fazon kopira Resident Evil... Dragon age ozbiljan serijal ? jel ti to mene malo a ? aj prvi deo ali resto..... Crysis 1 je bio unikat i to je to grafika duzina igre sve je to bilo super posle toga potop(u ostalom da nije tako ne bi se Crytek gasio)
BF4 je prepun bagova polu proizvod stvarno nemam ideju kako si se naigro? NFS posle High Stakes i undergorund 1i2 vise nije isti... Arkada koja oce da postane simulacija? Richard Burns relly Colin Mcree Toca to su igre covece a ne NFS lakrdija... Grid bre sije a ne naslovi koji sam ti nabrojao...
U ostalom Sky ukusi su razliciti samo imaj u vidu cinjenice a ne kako si se ti naigrao... ja sam se naigrao Diablo 3 samo tako a igra katastrofalno prosla.....
:: Dead Space los :: Prvi deo je umetnicko delo bukvalno. Drugi je cool takodje dok mi se treci i nije nesto svideo ali i za ocekivati da nikad nista i nije na nivou prvog dela :: Crysis za decu? Sve zavisi od samog stava i percepcije. Sasvim ok za fps igru a sto se tice grafike jos uvek ni jedna igra nije na nivouy Crysis 1. Kamo srece da su danas sve igre tako graficki kvalitetno uradjene. U kom smo mi dobu :: :: NFS Shift 1 i 2 su totalno cool delovi. Vrlo rado igram kad god imam vremena. Da ima losih nastavaka ima ali reci za celu fransizu da je lose stvarno ne ide :: :: BF4 je igra zasnovana na multiplayer platformi. Single player je tu samo `cisto da se nadje` :: Iz koje perspektive treba posmatrati ovu igru da bi se konstatovalo da je fail :: :: Dragon Age je veoma ozbiljan serial . :: :: https://www.youtube.com/watch?v=FfGTtyYeO8 :: :: https://www.youtube.com/watch?v=98Y1IAY-TY :: :: :: Ovo je nesto sto vredi odigrati posle Skyrim :: :: Mirror`s Edge ne valja? Explain yourself :: :: Po tebi ispade da su sve igre lose a ja se sa uzitkom naigrah.
Od kad sam na berzi ti si tad mozda bio u pelenama ili si eventualno vukao loncice po pesku, mozda tek poceo da se igras automobilcicima, tipujem da si promasio i eru `The Masters Of The Universe` i sl.
Ne volim tu aroganciju u razgovoru a pre svega ne pametovanje jer ti se ni sam nisam tako obratio vec sasvim kulturno. Cak ti se nisam direktni ni obratio vec sam se koncetrisao na igre koje si naveo i za koje tvrdis da su lose.
To o ukusima si trebao odmah da istaknes i ako je to vise izlizan klise da bi se skratila polemika zasnovana na pravim argumentima.
Svaka igra ima svoju car, svoju tezinu, namenu, ciljnu grupu. Za sve navedene igre reci da je Fail to vec spada u poremecaj rasudjivanja.
Alan Wake i Dead Space nisu uopste ni slicne igre osim sto nazovimo spadaju u isti zanr, po svemu ostalom se razlikuju i samim tim svaka po na osob ima svoje mesto na trzistu i svoju publiku da ne kazem kupce, tj gamere.
Ja sam igrao i jednu i drugu i svaka zasebno je ostavila neki svoj utisak i impresiju. Ni jedna nije fail i obe su dobre na svoj nacin.
Resident Evil sam igrao naravno, a posebno poslednji delovi o kojim govoris su vec odavno izgubili smisao i pobegli od koncepcije. Opet i tu sam se prilagodio i obezbedio sebi zabavu jer nisam tip koji trazi dlaku u jajetu pogotovu u ovo vreme kada sve manje ima kvalitetnih igara.
Crysis potop? Gasi se Crytek zbog toga? Jos jedna od tvojih bisernih izjava, koliko ih do sad ima na meniju? Ko zna, ko to zna... Kisa je padala a Dejzan je plakao za AMD :)))) Dominiraj :D
Jako bitna stvar je da se ne zivi od proslosti a mnogi su ostali zarobljeni u istoj.
Covek mora da se prilagodjava, kome se to ne svidja nek jednovno okrene ledja i neka se ne bavi vise ovim stvarima, IT, gaming svejedno.
E kad smo vec kod tih ukusa, ne da je ukusna ova kafa sto sad pijem a sto u Srbiji nema da se kupi, al` sta da se radi kad je tako :))))
Kao sto Daum rece radi i bf3 i 4 savrseno sad probao. Te price da je bf4 sranje moze da kaze neko ko nije igrao ili ne voli FPS,ta sloboda,vozila,nema ni u jednoj igri i pored buba kojih ima Skyrim je bug nad bagovima,pa sam ga opet igrao mesecima,na zimu opet Nego jel zna neko kako se montira intel 1150 na plocu,sve pinove sam pokrivio .-)
Re: Mlad? Mlad jesam i dalje ali kad je rec o stazu..
10.08.2014. 18:45
status: user broj poruka: 3730
Crytek je molio i kumio cika Bilija da pusti Ryse na PC da uzmu pare od pacenika koji se loze na grafiku .. nesto kao aparati za zivot :) Sto se tice tvog misljenja zarezujem ga ko Rusija EU i USA zajedno ( prevod nula) Ako je tebi Dead space razlicit od Alan Wake a isti zanr WTF? Poceo si sa filozofiranjem u prazno a svestan si da je EA djubre nisi mi jasan.... Dead space je remek delo za decu i za likove koji nisu ni CULI za Resident Evil ...
Nikakve arogancije nema nisam taj tip ali kad neko odvali poput tebe i tebi slicnih moram da intervenisem.... jebiga gazi te vreme ... Sto se tice od kad si ti na Berzi me blago boli ovaj pucka ona stvar... znas ima zivot van foruma i interneta.Masa dolazi da pita i da resi probleme a ne da predstavlja Nvidiu i AMD i njihove proizvode.... Sto se tice AMD .. ne da je izdominirao nego je postavio standarde..... Nvidia moze slobodno sa Crytekom pod ruku... mada pametni su oni cene oborise (ponizno konacno) i biraju trenutak kad ce izbacivati proizvode a ne ko budale da stancuju....
:: Znanju i ostalom vezano za IT.. :: :: Od kad sam na berzi ti si tad mozda bio u pelenama ili si eventualno vukao loncice po pesku, mozda tek poceo da se igras automobilcicima, tipujem da si promasio i eru `The Masters Of The Universe` i sl. :: :: Ne volim tu aroganciju u razgovoru a pre svega ne pametovanje jer ti se ni sam nisam tako obratio vec sasvim kulturno. Cak ti se nisam direktni ni obratio vec sam se koncetrisao na igre koje si naveo i za koje tvrdis da su lose :: :: To o ukusima si trebao odmah da istaknes i ako je to vise izlizan klise da bi se skratila polemika zasnovana na pravim argumentima :: :: Svaka igra ima svoju car, svoju tezinu, namenu, ciljnu grupu :: Za sve navedene igre reci da je Fail to vec spada u poremecaj rasudjivanja :: :: Alan Wake i Dead Space nisu uopste ni slicne igre osim sto nazovimo spadaju u isti zanr, po svemu ostalom se razlikuju i samim tim svaka po na osob ima svoje mesto na trzistu i svoju publiku da ne kazem kupce, tj gamere :: :: Ja sam igrao i jednu i drugu i svaka zasebno je ostavila neki svoj utisak i impresiju. Ni jedna nije fail i obe su dobre na svoj nacin :: :: Resident Evil sam igrao naravno, a posebno poslednji delovi o kojim govoris su vec odavno izgubili smisao i pobegli od koncepcije. Opet i tu sam se prilagodio i obezbedio sebi zabavu jer nisam tip koji trazi dlaku u jajetu pogotovu u ovo vreme kada sve manje ima kvalitetnih igara :: :: Crysis potop? Gasi se Crytek zbog toga? Jos jedna od tvojih bisernih izjava, koliko ih do sad ima na meniju? Ko zna, ko to zna... Kisa je padala a Dejzan je plakao za AMD :)))) Dominiraj :D :: :: Jako bitna stvar je da se ne zivi od proslosti a mnogi su ostali zarobljeni u istoj :: :: Covek mora da se prilagodjava, kome se to ne svidja nek jednovno okrene ledja i neka se ne bavi vise ovim stvarima, IT, gaming svejedno :: :: :: E kad smo vec kod tih ukusa, ne da je ukusna ova kafa sto sad pijem a sto u Srbiji nema da se kupi, al` sta da se radi kad je tako :))))
Prvo dzabe gulim tastaturu jer ocito pisem a ti ne vidis .... Ko mene dozivljava i koji to svi kao sto rekoh puca.... bogami dobro puca.... Nema tu sta da se postuje i nepostuje ako imas svoje misljenje i necenis tudje to je tvoj problem.... masa se zali na igru milioni preziru EA a ti kao da si doso sa druge planete.... Sta ti EU uradi od coveka ....
kako god moj savet ti je da pogledas i procitas neke stvari .. nemam nista protiv tebe licno niti bilo koga ali protiv gluposti imam itekako...
uzmi Nvidia shield i glumi capten america sta da ti kazem....
:: Mudrost ti izlazi na usi a `znanje` na analni otvor :: :: Stvarno sam pokusao da te razumem i da te ispostujem kao licnost ali svaka dalja polemika sa tobom je generalno vredjanje inteligencije :: :: Ti si zaista poseban, u to nema sumnje. Unikat svoje vrste :: :: Nazalost, ovde te svi shvataju i dozivljavaju kao maskotu. :: :: Tebi je pod hitno potrebno presadjivanje mozga i to ako budes imao srece da novi stane u isti socket :) :: :: Zivot van foruma? To postoji? Nije istina. Jesi ovo ti ili tvoj klon? :: :: https://www.youtube.com/watch?v=znZSaol9PE :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.