Ali Dig je izasao pre sto godina, a ovo je 2014. Drugo, Dig je avantura i sjajna igra, a ovo je neki sareni deciji bullet hell. Malo si me izgubio ovde, moram da priznam.
Grafika nije sve, meni je idalje najbolja igra ikad napravljena UFO: enemy unknown.
Ovaj Broforce je prozivanje americkih superheroja i pop kulture, a ne deciji bullet hell. Sto se tice gameplay-a extremno su popularne takve platformske igre sada, od terrarije pa do Wanna be the guy/ Boschy.Doduse ovaj kasniji je za mazohiste teske.
Za kraj i`m going BRONAAAAAAAAAAAN!
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
O, ovo je parodija Ramba i Kapetana Amerike, i kriticki osvrt na moderno americko drustvo, takoreci politicki manifest? Ja se onda duboko izvinjavam, sto mi je promakla duboka moralna kategorija ovog remek-dela.
Nije grafika sve, ali jeste nesto. Ne znam sta bi im falilo da nacrtaju to lepo, stvarno. Kako The Adventures of Shuggy moze da izgleda sjajno?
Igra svih vremena je Manic Miner. I Chuckie Egg. I Knight Lore. I Pyjamarama.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.