Kako se zove ona igra slicna far cry-ju gde mozes da kupujes razne stvari(iteme) npr secam se da mi je neki lik pokazivao mozes bukvalno da prodajes zmijsku kozu...itd,inace igra je kolko se ja secam u trecem licu... pala mi napamet. voleo bih da je igram malo pa ako neko zna o kojoj je igrici rec nek se javi.
Nadam se da su je zakrpili do sada. Secam se da kada je izasla da su sami developeri rekli nesto u fazonu `napravili smo igru, ali igra je velika i ocekujemo da ima gomilu bagova sto je normalno za igru ovakve velicine` Funny Guys. Secam se da je upravljanje vozilima bilo ocaj. Pokusaj da pohvatac patch-ove pre igranje. Inace, igra ima i nastavak http://en.wikipedia.org/wiki/White_Gold:_War_in_Paradise
Nznm javiću ti kako radi i da li ima bagova ako je uopšte i instaliram,ovo igru su radili Ukrajinci ja mislim? Ovaj White Gold: War in Paradise podseća na Far Cry.
Prvo imao sam bas lose performanse sa tom igrom, nemam pojma sta sam tad imao od hardvera, a onda sam se bio zaglavio u nekom bug-u i nisam mogao da nastavim da igram, i obrisao sam je, inace ok je igra, ali na zalost kao retardirano dete FC 2 :) imala je potenicjal, ali dzabe kada je nedoradjena nedovoljno istestirana.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.