Steam: The Bureau: XCOM Declassified To the Moon Joe Danger 2: The Movie Papo & Yo Paranautical Activity Thief Gold Mini Ninjas Battlestations: Midway Nosgoth Veteran Pack Just Cause 2 (2 kopije) Lara Croft and the Guardian of Light Kane & Lynch 2: Dog Days Puzzle Bots VVVVVV Gratuitous Space Battles Multiplayer Key Gratuitous Tank Battles Multiplayer Key
Origin: Dead Space Origin Key Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key Crysis 2 Maximum Edition Origin Key Dead Space 3 Origin Key Medal of Honor Origin Key Mirror`s Edge Origin Key Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key Populous Origin Key
...menjao bih nešto od ovoga za Heavy Bullets koji košta 7.5 evra.
Kad sam video alradov post jutros, vec sam kapirao da je neko iskoristio kod.
Nisam igrao DS ranije a voleo bih.
Sve u svemu, alrad mi je ulepsao dan, nisam verovao da kod nije iskoriscen kada sam ga ubacio. xD
:: Ja sam ustao jos u 5, ali jbg, nisam je skinuo na vreme. Neka te neka... :: :: Ja bih za burnout paradise ako moze :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ma ja sam se rasanio, krmelje spahlom skinuo, umio se...ali dzaba sve kad mi je spor net i nisam mogao da svukljam igricu i iskoristim KOD. Sve u svemu, nadigrao si me ovaj put :)
Dobicu od Dauma kod za burnout paradise, taman za ujehu. Salim se, igrica je prva liga i bas bih voleo da je dzipam malo....
Daum, salji brate na mail, jer ce ovaj Bibi da ga zgrabi :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Dobro je kad nisi morao lopatom da ih skidas!!! :-D Jbga, nekome dar nekome u cmar! :-D Vise srece sledeci put. :-) Nisam je igrao, pogledacu bas da vidim na sta lici. .-) Daum nestade k`o hleb u Africi. :-D
:: Ma ja sam se rasanio, krmelje spahlom skinuo, umio se...ali dzaba sve kad mi je spor net i nisam mogao da svukljam igricu i iskoristim KOD. Sve u svemu, nadigrao si me ovaj put : :: :: Dobicu od Dauma kod za burnout paradise, taman za ujehu. Salim se, igrica je prva liga i bas bih voleo da je dzipam malo... :: :: Daum, salji brate : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ajd`, ajd`, nemoj da ti bude. :-) Ja inace retko kad dobijem nesto. .-) Poslacu ti SS iz igrice za utehu! :-D Pu, pu, daleko bilo! :-)
@alrad, daj mu ga kad je toliko zeljan! xD Inace hvala za gift. .-) Kapiram da se skinula (igra, ne Gile:) do sad pa cu je veceras probati. (igru, ne Gileta:)
:: Krivo mi je, ali mnogo mi je krivo sto te ne preteknuh. Dace Bog da ti budilica zabaguje i zapati neki malware : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
@Morow Ako je tvoj post kritika poklona, ne vidim razlog. Definitivno mi skupljaju prasinu, a uostalom nikom ne branim da posalje nesto zauzvrat. Ali da se cenjkam i natezem oko kile krompira, ne bih se smarao toliko.
Pitao sam Dauma, ne tebe. Nema razloga za igranjem drvenog advokata. I kakva kritika i cenkanja, svasta s`tobom Ajzace...
Ja sam poslednji lik ovde kome su potrebne igre. Jedino sto nemam sa njegove liste je Nosgoth Veteran pack, dobio sam odavno Steam beta key za Nosgoth, tako da vec imam igru u Steam library. Veteran pack bi mi samo dao +1 na dlc.
A opsta je kultura, barem meni, da ako si vec zainteresovan za nesto da ces naravno dati nesto za uzvrat isto tako interesantno drugoj strani...
:: :: @Moro :: Ako je tvoj post kritika poklona, ne vidim razlog. Definitivno mi skupljaju prasinu, a uostalom nikom ne branim da posalje nesto zauzvrat. Ali da se cenjkam i natezem oko kile krompira, ne bih se smarao toliko :: :: ::
Moze, samo salji na mail.. Ma u inat ovom hlapljivcu...ko zna da li taj i spava uopste...no rizik. Garant sad leleluja ocima i posmatra ovde, eeeeeeee, nek je bre ziv i zdrav.
Ja sam u vreme pisanja tvog posta vec uveliko spavao. .-)
A vidim da si ti ordinirao ovde. :-D
Jel to Far Cry milojko edishn? :-)
Inace stigao sam sinoc malo da odigram DS, dosta me podseca na ME serijal. Jedino mi se polozaj kamere ne svidja, sve ostalo za sad deluje super.
@alrad ako hoces u zamenu FC 3, vici na mejl da ti ustupim acc.
:: Moze, samo salji na mail.. Ma u inat ovom hlapljivcu...ko zna da li taj i spava uopste...no rizik :: Garant sad leleluja ocima i posmatra ovde, eeeeeeee, nek je bre ziv i zdrav :: :: Pavaj Bobi, pavaj..... :: :: gilopile@gmail.com - evo Bobi, proveri ovaj : farcry 8 :: :: 5HVE-4LE9-TMNH-AK5L-SN7 :: :: trt milojk :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: @gilopil :: :: Hoces key za Burnout? Koji mejl :: :: :: :: :: ::
Zekis, ili stvarno nisi koristio Origin do sada? Odes na https://www.origin.com/en-ie/store/ skines Origin klijent program (Download Origin gore desno) instaliras ga, i onda trazis igru kroz search i skines je. Otkucas taj kod kad ti zatrazi. Imas help tu, na toj strani. Ili proguglas nesto tipa how to use Origin bla bla...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.