:: Stiglo je u prodavnice, kupovina u toku : :: :: Gigabyte GA-G41M-Comb :: Intel Q820 :: Kingstone 2x4Gb HyperX 160 :: Gigabyte GTX560t :: WD 500G :: LCPower 600 :: :: Ne dolazim niotkuda :: i neidem nikuda, :: a evo me ovde :: ::
Nije ono sto sam ocekivao ali ne mogu da kazem da sam se razocarao. Igra bas i nije rpg nego je vise hack and slash. Kontrole na tastaturi i misu su ocajne. Ali zato kada uzmem gamepad, prebacim igru na 32 inca i zavalim se u fotelju sa nekim picem pored mene dozivljaj je stvarno dobar. Cist button mashing. Taman za ispiranje mozga. Otuda i niske ocene ljudi su ocekivali rpg a dobili ovo. Ali opet ja ocenjujem igru po onome sto jeste a ne po onome sto je trebala da bude.
Inace keca sam probao i nesto mi nije legao, a kakva su vasa iskustva sa dvojkom? Igra mi je promakla kada je izasla i nisam se do sada smilovao da je probam. Vredi li vremena?
Na Steamu su tako ispljuvali igru da kapiram da ce je povuci ..... Jedan pozitivan komentar nema,strani sajtovi su podeljeni ali realno 1,2 deo su bili sranje tako da cu i ovaj da preskocim (spasem slobodno mesto na hardu) Divinty orignal sin probaj kazu da je ok igra
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Nije ono sto sam ocekivao ali ne mogu da kazem da sam se razocarao. Igra bas i nije rpg nego je vise hack and slash. Kontrole na tastaturi i misu su ocajne. Ali zato kada uzmem gamepad, prebacim igru na 32 inca i zavalim se u fotelju sa nekim picem pored mene dozivljaj je stvarno dobar. Cist button mashing. Taman za ispiranje mozga. Otuda i niske ocene ljudi su ocekivali rpg a dobili ovo. Ali opet ja ocenjujem igru po onome sto jeste a ne po onome sto je trebala da bude :: :: Inace keca sam probao i nesto mi nije legao, a kakva su vasa iskustva sa dvojkom? Igra mi je promakla kada je izasla i nisam se do sada smilovao da je probam. Vredi li vremena?
kao fan sacred serijala morao sam da zaplacem kad sam pokrenuo igru al suze su se nastavile kad sam poceo da je igram,majko mila pa ja ovo deci ne bih dao da igraju pa ovo je tiha jeza ovo ne treba da nosi ime sacred FMLLLL Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
nimalo nalik jedinici i dvojki. nisam oduševljen, niti razočaran. @ JovanZ: Dvojka nije loša, moja je preporuka da je probaš, mada kolko se ja sećam, komplet igra sa update-vima i extenzijama je oko 15-20 Gb, pa ako ti se isplati da je zbog probe kupuješ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.