Nadam se da nije duplirana tema, jer nisam našao ovakvu.
Elem, izašao je nastavak ovog serijala FTS kuhinja, 11.76 GB bez DLC, a a postoji i Sniper.Elite.3.Target.Hitler Hunt.the.Grey.Wolf.DLC oko 580MB takođe iz FTS kuhinje.
ja sam keca igrao pre manje od 10 god, verovatno sam zakasnio ali svakako ekstra je igra. trojka obecava taman da igram pod upalom pluca, kad sam vec majmun i sad nema vise izlaska iz kreveta.
Bio je torrent, skidano sa uTorrent-om 2.2.1 na VDSL 50mbps, Telekom.
WOT Nick: Vaske
:: Drugar hoces reci koji to host daje 50mb/s,ili si skidao sa torrent- :: :: Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p kin :: :: :: :: ┏━━━┓╋╋╋┏┓╋┏┓┏━━━ :: ┃┏━━┛╋╋╋┃┃┏┛┗┫┏━━ :: ┃┗━━┳┳━━┫┗┻┓┏┫┗━━┳━━┳━ :: ┃┏━━╋┫┏┓┃┏┓┃┃┃┏━━┫┏┓┃┏┓ :: ┃┃╋╋┃┃┗┛┃┃┃┃┗┫┃╋╋┃┏┓┃┃┃┣ :: ┗┛╋╋┗┻━┓┣┛┗┻━┻┛╋╋┗┛┗┻┛┗┻ :: ╋╋╋╋╋┏━┛┃ :: :: :: Meni nije htela ni preko Launchera ali sam skidao ponovo Reloaded jer ima i DLC. Sa 50mbps mi nije bilo problem. :: :: :: ::
Ja nemam problema sa zvukom, skinuta Reloaded verzija ako vam to nešto znači. Win7 audigy2 zs zvučna drajveri default, ništa specijalno al radi kako treba. Inače dosta novih fora u odnosu na dvojku ali je otprilike poenta ista. Ja sam otprilike tako nešto i očekivao pa me nije razočarala.
i nije tela da krene, falio neki dll, ja ga negde skino, igra radi, međutim zvuk jok. dal je nešto sjebo taj dll, nemam pojma, probaću da je instaliram ponovo, možda će proradi.
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
I ja sam instalirao Sniper elite 3 i pokrenuo sam igru bez problema medjutim posle igranja 5 minuta izbacio mi je iz igre i rekao je da su problem drajveri za graficku. Reloaded je verizja igre inace koristim win7 sp1 grafika 8600(Drajveri za graficku su najnviji koje sam svukao sa neta) gt. 5 gb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.