upravo instalirah ovu igru i zeljno iscekujuci ovu igru, brze bolje kliknuh na ikonicu kad ne lezi vraze.....eh....ekran se zacrni kao da ce da se startuje a onda me izbaci i prijavi ovu gresku (u poznatom quake prozoru ).........
******************* FATAL ERROR: Image `_default` was generated with internal format 0x83f0 but GL returned 0x83f2...
ima li neko predstavu sta bi moglo biti ili ako se nekom slicno desilo ?Da kopiram ceo text iz prozora ako ce to pomoci...nema aproblema sa drugim igrama
...ako nisi neki quake fan, mozes slobodno zaobici tu igru, posto je dosadna maksimalno...igrao sam demo i razocarao se potpuno...to je battlefield koji se zove quake wars...klasicna kopija... ...mozda i gresim, ali se meni nikako nije svidela... ...sto se tvog problema tice, stvarno ti ne mogu pomoci, ne znam sta moze da bude...pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.