Dragi moji, ako neko može da mi pomogne oko nabavke orginalne igrice C&C Generals - Zero hour ? Da li znate gde bih mogao da je nađem ili možda neko od vas ima na prodaju ?
Ili da potrazis negde na netu originalan cd key ( nove ili polovne ) igre da neko prodaje, pa da preko torrenta skines ISO ( kopiju diskova ) i da sa originalnim kljucem instaliras igru.
Obicno pocinje krajem Juna, pocetkom Jula i traje 15 dana. Makar je takav trend bio u prethodne 2 godine koliko pratim. Trenutno rade price-matching Steamu za njihove daily deals, tako da ako igre nema kod brace Rusa u Steam prodavnici, dobro dodje Amazon jer 10 eura nije isto sto i 10 dolara.
... za nekih 1000 (čini mi se 1000) kinti u Orange Shop-u u podzemnom prolazu kod Vukovog spomenika, pre nedelju - dve dana... Na jednom dvd-u imaš 12 igara, od Tiberian Sun-a, Renegade-a, Red Alerta 2 do Generals-a i Generals Zero Hour-a...
Konfa: Phenom II 955, Asus M5A97 Pro, 2x4GB Kingston 1600Mhz, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.