`Kupio` sam Torchlight i Beneath SS, i ovde navodnici ne znace ono sto obicno znace. I one sto nisu free su neka smesna cena. Mada tu ima zaista starih naslova.
@alrad Osnovni cilj Good old games sajta je da omoguce ljudima da igraju stare igre na novim operativnim sistemima. Na tom sajtu pored starih igara mogu da se kupe nove indie, platformske, avanture i igre finansirane preko Kickstartera. Igre na tom sajtu su drm free, mogu se igrati na Win 7 i cene na sajtu nisu u evrima.
Tako je druze, u pravu si. Vidim da mi je prastari DOS Beneath proradio na Winu iz prve. To se verovatno ne bi desilo da sam ````kupio```` neku drugu verziju.
@acanen Jel kod ovih provereno sve stare igre rade pod win 7 i 10 (dobro, barem 7)? I pod OS X - om, jer vidim da je pomenut? I da li može na više računara istovremeno?
Prva point and click avantura koju sam odigrao. Nisam ni znao da moze da se pazari, zahvaljujem na reminderu, Alrade. Te sam je uzeo na steamu sada, da se setim koliko je to bilo super igrati.
Steta sto ne mogu da je opet igram prvi put. Kao i witchera :)
Da, i Orson Scott Card je radio na prici. Meni je to bas remek delo. Mislim da je dosta vremena proslo da se ne secam svega, a i zanima me koliko detalja sam propustio kao klinac :)
Mislim da tada igra nije prosla kod kriticara najbolje, ali meni je definitivno jedna od omiljenih igara.
Vidim da si spominjao i beneath the steel sky. Po meni jos jedno remak delo. Sada je free ako se ne varam, treba samo scummvm da se skine.
Mozda kakim sada malo, ali tih 320x240 piskela i likovi u njima su cesto imali mnogo vise licnosti nego likovi u nekim modernim igrama danas.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.