Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Nema na cemu sluzimo narodu :) Inace probao sam Multi i dobar je :) Presao sam igru pre i sad je igram ispocetka stvarno je bruka ceka se 3 deo
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
ajde da instaliram steam posle godinu dana pauze, da odigram ovo malo mp jbg valja se, cs sam voleo jedino i sniper elite uz njega i presao oba dela i bas me odusevljava igra
kazite mi samo, valjda ima neko budan sad, jel sad ja skinem igru i imam je u steam-u da igram neko duze vreme ili samo ta 2 dana dok traje akcija kako ide to ?
pa ne znam nisam jos igrao ali pretpostavljam da u multiju nema ono da moras da se prosunjas i da ne smes da ubijes ili da te cuju tako da su kamencici samo radi fore :)
ja ne mogu da nadjem pola sata da sednem za racunar da isprobam igru tuga tuga tuga
:: Bio sam na putu i sinoc videh da je dzabe. Rekoh, sutra cu da je skinem kad dodjem kuci. Kad ono kur**. Sad je 20 € :: :: Pu!! :: :: Sad skidam skidrow iz inat :: :: :: Tell the Spartans, stranger passing by :: that here obedient to their laws we li :: :: `I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice` :: :: ::
Kad smo kod fraj online igara,skinuo sam pre neki dan onaj Battlefield 3 preko Origina,i sve mi ok radi,igram multiplayer ali kad pokusam coop sa burazerom,izbacuje,nece ni da pokrene.Jel imao neko slican problem?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.