Kao i obicno Dr Codex oce deo kolaca da uzme prvi :) navali narode
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Kao i obicno Dr Codex oce deo kolaca da uzme prvi : :: navali narode :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W ::
Dali su vrhunske ocene za mnoge igre a kad sam ih instalirao bilo je ko je lud ovde ? Thief ima ocenu realno napumpanu fazon plafon 4. a oni daju recimo 7 Isto je bilo i za Jericho ako se secas i Turok
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: IGN je dao ocenu 5.2.. :: :: :: :: Kao i obicno Dr Codex oce deo kolaca da uzme prvi : :: :: navali narode :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: :: LC power Archangle 850 W :: ::
Jedinu igru koju su ocenili kako treba je Rambo i to je to
:: :: Zar IGN nije EA gamesova firma? Mislim, ono, a da se ne zna :: ::
lepo zamisljena, slicna kao LA Noire, ali lose zavrsno uradjena, pod tim mislim(kako sam gledao gameplay)dosadna, bezmislena konverzacija i slicno.....
ako igra ovo neko neka napise neko misljenje o igri i samom gameplayu!
p.s. Vec ima tema ali ne razumem zasto uvek u naslovu(kao sada) ne stavite sustinu da se zna kad se ode na najnovije teme ili najnoviji odgovori!
:: lepo zamisljena, slicna kao LA Noire, ali lose zavrsno uradjena, pod tim mislim(kako sam gledao gameplay)dosadna, bezmislena konverzacija i slicno.... :: :: ako igra ovo neko neka napise neko misljenje o igri i samom gameplayu :: :: p.s. Vec ima tema ali ne razumem zasto uvek u naslovu(kao sada) ne stavite sustinu da se zna kad se ode na najnovije teme ili najnoviji odgovori :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Nesto izmedju beyond two souls i l.a. noir-a. Za sada sam zadovoljan igrom mada licno mislim da joj fali ona alan wejkovska napetost i konstantno drzanje tenzije i paznje u igri. Mozda u kasnijim fazama dodje i do toga. Za sada o.k. Od mene 7.
Ja na ovo vise gledam kao na interaktivni film. U principu prica nije losa a cela igra je prica. Nema akcije - samo prica i po neko beGanje od demona. Mozda je moglo da se trazenje dokaza i ispitivanje uradi malo bolje, ali uzivam u igri, bez preteranog naprezanja mozga.
Verujem da su niske ocene date igri jer su revieweri trazili u igri ono sto ova igra nije.
:: Ja na ovo vise gledam kao na interaktivni film. U principu prica nije losa a cela igra je prica. Nema akcije - samo prica i po neko beGanje od demona. Mozda je moglo da se trazenje dokaza i ispitivanje uradi malo bolje, ali uzivam u igri, bez preteranog naprezanja mozga :: :: Verujem da su niske ocene date igri jer su revieweri trazili u igri ono sto ova igra nije :: :: Ja zadovoljan.
mislim da je merodavan, bar po mom ukusu, sta god da su ocenili izuzetno visoko, to stvarno jeste tako, a za niske ocene, nize od 7 opet manje-vise od necijeg ocekivanja generalno budu u pravu.. doduse, za neke igre preteraju, ali ne mislim da su potplaceni
:: Jedinu igru koju su ocenili kako treba je Rambo i to je t :: :: :: :: Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 21 :: Motherboard Asus Maximus Hero 6 :: GPU 770 GTX Asus Direct CU II O :: SSD 128 Samsung Evo Pr :: Memory Kingston HyperX 2400 Mh :: LC power Archangle 850 W :: :: :: :: :: :: Zar IGN nije EA gamesova firma? Mislim, ono, a da se ne zna :: :: :: ::
:: Fenomenalna prica :: Preporuka da istrazite i dopunske price o istoriji Salema i vesticarenju :: :: Postoje i 2 easter egga :: :: Na racunarima u policijskoj stanici je instalirana deus ex igra a na jednom zidu je poster just cause 2 :: square enix reklama : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.