ja ovaj jos prstim na netu ko sme na duel nek se javi to je jedna od novijih igara koja nije usrala predhodne, cak je mnogo bolja, tako ce biti i sa gta 5 nadam se :)
efekti su bas extra, a ja i dalje ne mogu da navezbam mega combo protiv racunara na veci level od normal u MK IX. Uvek odreaguju u pola sekunde da izbegnu niz, a i gamepad me zajebe cesto! A najvise me nervira onaj imbecilni shield koji imaju na kraju bosevi, em je ovaj zadnji overpowered i kad uspem da odradim nekoliko kombo udarca onaj njihov shield me prekine!
ja sma je probao na i5 masini 4te generacije i ati r9 280 igra ocajno radi, frame rata je uzasna bez obzira na podesavanja, isto radi, jos gore radi kod mene na phenom-u sa 7870, a gpu zahtevnost skoro pa da nema, zauzima 900mb pa do 1200mb VRAM... uzasno su je optimizovali...
Inace igra je ovako bas dobra za makljanje, ko je igrao IXku skoro su isti potezi, ali su dodali jos special moves i environment interactions , pa nalikuje vise na Injustice sada sto je dobro, kampanja je isto bas dobra...
Na ovoj konfi dole, nisam imao nikakvih problema. Samo sto je pukla igra jednom. Tacnije zamrzla, pa sam morao da je kildujem. Frame rate nisam merio. Tecno je isla, bez seckanja, sve nadrndano do kraja na Full HD.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
aj pa javi kako radi na tom i5, posto ja na onom PC-u sa i5 ali slabijom grafom r9 280 je opadao fps i ispod 30 ili tu oko 30 na momente, ali samo na onim poljima gde ima dosta pozadinskog renderovanja, kao market, ili ona mapa sa dzunglom, i jos par takvih.. na ostalim radi dobro 50-60, interesantno je da isto lose radi i kod mene, bez obzira na podesavanja!
:: Brate.. :: :: Full HD, 60hz, fullscreen, shadow - very high, texture - high, anisotropic x16, AA- FXAA, window boxing On. :: :: U advanced sve na On i ono zadnje na 100 :: :: U meniju si ogranicen na 30 fpsa, dok ovamo stoji mi na 60, probao sam sve mape, grafa radi na 30-50%, lagano :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
:: Meni ne, igrao sam je onako, ne tako puno ali presao sam story i igrao malo tornjeve i sve je bilo u redu. RG Mechanics verzija igre :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
do juce je nesto oscilirao fps, i juce ukljucih da igram onaj endless tower i radi na 50 60 fps xD ali mi je crashovala kad sam presao pola, sto se inace desava povremeno i nervira!
Jel ima neko sličnih problema, naime FPS spike-uje gore dole konstantno, u svakoj sekundi ima ili 60 ili 10 fpsa, kompletno je neigriva. Situacija se malo popravi kad mu dodam -DX10 flag pri startu ali opet od nivoa do nivoa zavisi framerate?
Instaliran mi je v20150425 patch...
Pokušavam da testiram da bi odlučio da li uopšte da je igram i kupim...
Slab ti komp Daume, meni radilo extra, presao story i obrisao, nista posebno. Dobro je ako cepas na konzoli, sa dzojsticima, velikom Tv-u i sa ortakom koji ima dane igranja iza sebe pa da se prepirete ko je bolji, ovako besmislena igra.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646992. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.