Meni je bilo zanimljivije iz one pticje perspektive, kao sto je bilo u prvom delu, ovo mi je malo bez veze, pucacina iz treceg lica `Plants vs Zombies`.
:: U sustini nista novo, ali veoma zanimljivo. Jedva cekam da se pojavi : :: http://www.pvzgardenwarfare.co :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD FX-8350 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 797 :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: 1x 3TB SATA II :: Corsair 750TX
Pa pogrešno si očekivao, ovo je u startu najavljeno kao timska multiplay pucačina. Pošto je i Frostbyte engine ovo je otprilike Battlefield: Plants vs Zombies
I da je skinete sta ce da igrate? Single player kampanja ne postoji, samo multi i to online na original serveru, lek ne treba, treba gusarski server neko da podigne...
3d plants vs zombies 3rd person shooter.. kao da nam nije dosta toga..
:: I da je skinete sta ce da igrate? :: Single player kampanja ne postoji, :: samo multi i to online na original serveru, :: lek ne treba, :: treba gusarski server neko da podigne.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Već ima par meseci kako moj sestrić željno isčekuje izlazak ove igre i evo danas su je doneli. Igra je kupljena u preorderu u Novom Sadu i to za 4000 dinara, možda je cena bila čak i veća. Ja sam isuviše mator za ovakve igre, ali je oko nje zavladalo totalno ludilo. U multiplayeru online su stotine i hilljade igrača koji igraju istovremeno. Grafika je odlična a prikazi su neobični, slikoviti i veoma duhoviti. Za desetogodišnjake i njihove vršnjake ovo je sada apsolutni hit. Inače na mom radeonu 6670 ddr5 i P II 965 BE sa 8 Gb rama radi odlično sa detaljima bliskim maksimumu na 1600 x 900.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.