Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
daume, poslao sam ti mail, ali ga verovatno ne koristis (ovaj sa pcb)? :)
:: Nisu gluposti. Potvrdjeno je na više foruma da je u nekim torrentima skriven bitcoin miner. :: :: Šta sam stigao da pročitam je da se krije kao winlogin.exe u pozadini, da ne pomešate sa windows procesom winlogon.exe :: :: Verovatno ga detektuje malwarebytes.. :: :: ::
Ortak je navukao jedan i opterecivao mu je GPU na 100% u mirovanju dok se vent vrteo i dalje na nekih 20%. Temp je bila oko 90c i tako je primetio da nesto nije u redu. To nije samo kod ovog torenta (ako ima uopste taj virus). Dejzi cuvaj se, vitamin Ci ti fazoni. :-P
Ortak je navukao jedan i opterecivao mu je GPU na 100% u mirovanju dok se vent vrteo i dalje na nekih 20%. Temp je bila oko 90c i tako je primetio da nesto nije u redu. To nije samo kod ovog torenta (ako ima uopste taj virus). Dejzi cuvaj se, vitamin Ci ti fazoni. :-P
Ja ne kazem da virusa ubacenih u piratske igre nema, ja kazem da ovo za WD ne pije vodu uopste. Neko postovao na tamo nekom forumu da mu se dize tamo usage na CPu ili GPU. Nema SS da to potvrde niti bilo sta, cela ova vest je zasnovana na nekom anonimusu sa nekog forumam i ceo internet se potpalio. Da je bar rekao koji je torrent u pitanju pa ajde,ovako svi prepisuju jedni od drugih vesti i od muve (ili ama bas nicega) napravise slona.
:: Nisu gluposti. Potvrdjeno je na više foruma da je u nekim torrentima skriven bitcoin miner. :: :: Šta sam stigao da pročitam je da se krije kao winlogin.exe u pozadini, da ne pomešate sa windows procesom winlogon.exe :: :: Verovatno ga detektuje malwarebytes.. :: :: ::
Odgovorio sam ti, sorry, PCberza mailovi mi idu u folder pa ih ne vidim u glavnom inboxu.
:: daume, poslao sam ti mail, ali ga verovatno ne koristis (ovaj sa pcb)? : :: :: :: :: Nisu gluposti. Potvrdjeno je na više foruma da je u nekim torrentima skriven bitcoin miner. :: :: :: :: Šta sam stigao da pročitam je da se krije kao winlogin.exe u pozadini, da ne pomešate sa windows procesom winlogon.exe :: :: :: :: Verovatno ga detektuje malwarebytes.. :: :: :: :: :: ::
Skinuo sam nos team oni su ok i nemam malver za sad
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: :: pa skini Reloaded sa privatnog torrenta :: :: Pusti to javno smece :: :: ::
Ne brinu mene paketi, on je nas koleZa, naravno da cemo mu slati nikotinske opijate i potrepstine. Mene vise brine njegovo zdravlje kad krene sapun da mu ispada na grupnom tusiranju, a on nevinasce. :)))
Burazer pre jedno mesec -dva navukao neki miner, opteretio sva 6 jezgra, procesor urla ko lud.Valjda preko onih free programa sto skines setup.exe pa instal program.Ja ga gasim iz task managera i iz auotorun-a a on se odmah pali vraca u autorun, i tako nekoliko puta.Na kraju nadjem na netu resenje...naci ga unistal programs i normalno ga obrisati ko i svaki program.Zaboravio sam kako se zove, mada im oni nonstop menjaju imena..
:: Ortak je navukao jedan i opterecivao mu je GPU na 100% u mirovanju dok se vent vrteo i dalje na nekih 20% :: Temp je bila oko 90c i tako je primetio da nesto nije u redu :: To nije samo kod ovog torenta (ako ima uopste taj virus) :: Dejzi cuvaj se, vitamin Ci ti fazoni. :-P
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.