Dali je moguce da je igra ovako kratka..da ima mozda 5 - 6 misija u kampanji?igra je vrh..samo mi nije jasno da je tako kratka ili se meni cini..... Jel igrao mozda neko ?i Bioshock mi je nekako kratak..i njega sam preshao..e sada jedino u Bishocku mozda ima vishe krajeva..to ne znam..Al me zanima za Medal of Honor....
Jeste li vi culi za ingru Strongehold ?? prema jednom filmu/seriji ??Nova igra koja se moze preci za jedan dan( i kraca od MOH:A )...a zauzima......50 GB !!!! Igra dolazi na 2 dvd9 diska ( 12 gb ima ) i trazi praznog prostora od (recima ) pedeset gigabyta !!!?!?! Ludilo
Da li bi neko od vas koji su je presli, mogao da mi kaze koja konfiguracija je u pitanju (vasa), za ok igranje. Sta je to Ageia i koliko je bitno imati taj njen procesor? :)
:: :: Da li bi neko od vas koji su je presli, mogao da mi kaze koja konfiguracija je u pitanju (vasa), za ok igranje. Sta je to Ageia i koliko je bitno imati taj njen procesor? : :: ::
Teram je na max ( 1600 x 1200) ali video sam u read me file da je izuzetno zahtevna igra( nista bez nekog dual cora, 1 gb rama i bar neki 7600 gt za pristojno igranje, mada moze verovatno i na slabijim ali sve na low ).Ageia ti je posebna PCI-E kartica koja sluzi za izracunavanje fizike u igrici ( kako ce neko telo da padne, gde ce odleteti burici u exploziji itd), radi povecanja realisticnosti i prvenstvno radi smanjenja opterecenja samog GPU-a (graficke) i centralnog procesora.........da prevedemo....glupost od skoro 300e koja ce ti malo poboljsati perfomanse i fiziku i igri ....i zauzeti pci-e slot .)
Stranglehold ne pravi nikakav temp od 50GB... Nije po nijednom filmu/seriji vec se desava u okruzenju iz filma Hard Boiled. Film i igru je rezirao John Woo. Na 2 DVD-a staje (6.5GB i 6GB) zauzima 12GB na hardu, i dosta je kratka, zavrsio sam je za ukupno 8 sati...
:: Stranglehold ne pravi nikakav temp od 50GB.. :: Nije po nijednom filmu/seriji vec se desava u okruzenju iz filma Hard Boiled. Film i igru je rezirao John Woo :: Na 2 DVD-a staje (6.5GB i 6GB) zauzima 12GB na hardu, i dosta je kratka, zavrsio sam je za ukupno 8 sati.. :: :: ::
Hahahaha ja napisem radjena prema filmu a ti mi odgovoris nije prema filmu nego je prema filmu ???Citaj malo.....Igra zauzima pri full instalaciji 50 GB u temp direktorijumu(koji se posle obrise)...i jedina varijanta je da nisi ni video koliko je zauzela pri instalaciji.Procitaj malo po stranim forumima pa ces videti
:: :: :: :: :: :: :: Da li bi neko od vas koji su je presli, mogao da mi kaze koja konfiguracija je u pitanju (vasa), za ok igranje. Sta je to Ageia i koliko je bitno imati taj njen procesor? : :: :: :: :: :: :: :: Teram je na max ( 1600 x 1200) ali video sam u read me file da je izuzetno zahtevna igra( nista bez nekog dual cora, 1 gb rama i bar neki 7600 gt za pristojno igranje, mada moze verovatno i na slabijim ali sve na low ).Ageia ti je posebna PCI-E kartica koja sluzi za izracunavanje fizike u igrici ( kako ce neko telo da padne, gde ce odleteti burici u exploziji itd), radi povecanja realisticnosti i prvenstvno radi smanjenja opterecenja samog GPU-a (graficke) i centralnog procesora.........da prevedemo....glupost od skoro 300e koja ce ti malo poboljsati perfomanse i fiziku i igri ....i zauzeti pci-e slot .)
...naravno da mozes, ako ostatak konf. zadovoljava...ageia ti je kartica koja se bavi cistom fizikom u igri...nije ti potrebna da bi pokrenuo igru...ona sluzi kao sto ti je ognjeni rekao da rastereti gpu i cpu od zamaranja tim stvarima...dobija se par detalja vise, ali nista spec.
Imam core 2 duo e6750 na 2.6 ghz, 2 giga rama na 1066 mhz, asus 8800gts 320mb, hdd seagate od 250 gb, nec dvd, i molim te mi pojasni zasto nece to kod mene da radi.
..pa sta je problem, jel te zeza jos pri instalaciji, ili bas kada hoces da udjes u igru? ...ili nesto trece...jel imas najnovije drajvere za graf., dx novijeg datuma...da ne nagadjam sada...
Ako ti se to desava samo sa tom igrom, onda je ona problem, ne vidim razloga da je komp u tom slucaju...probaj da nabavis negde neku drugu kopiju... ...nadam se da ce ti neko strucniji dati bolji i precizniji odgovor...ja ne znam sta bih ti drugo rekao...pozz
:: Ako ti se to desava samo sa tom igrom, onda je ona problem, ne vidim razloga da je komp u tom slucaju...probaj da nabavis negde neku drugu kopiju.. :: ...nadam se da ce ti neko strucniji dati bolji i precizniji odgovor...ja ne znam sta bih ti drugo rekao...poz
Istu tu kopiju igre, je na moje oci instalirao covek gde sam kupio disk, na nekom vrljavom lap topu. Zamenio sam bio disk i opet isto.
i meni je isto slicno nesto bilo...kada kliknem na setup na dvd-u restartuje mi se komp(par puta mi je bilo dok nisam instalirao) isto mi se jednom restartovao dok sam bio u setup meniju igre...sobzirom da je i kod tebe tako, verzija igre ili sama igra izgleda imaaaa doostaa problema
Imao sam na jednoj particiji slobodno 6 gb dok na drugoj na kojoj sam instalirao igru sam imao 13GB od kojih je ostalo 1gb nakon instalacije. Ne znam samo gde je napravio tih 50GB. Lepo sam rekao da igra nije radjena po filmu, i nije. Samo je iskoriscen glavni lik iz filma, igra nema nikakve veze sa filmom.
:: :: :: :: :: :: Hahahaha ja napisem radjena prema filmu a ti mi odgovoris nije prema filmu nego je prema filmu ???Citaj malo.....Igra zauzima pri full instalaciji 50 GB u temp direktorijumu(koji se posle obrise)...i jedina varijanta je da nisi ni video koliko je zauzela pri instalaciji.Procitaj malo po stranim forumima pa ces videti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.